čtvrtek 16. října 2014

Trailer: In The Heart Of The Sea - Chris Hemsworth proti obří velrybě

Rivalové patřili loni mezi nejlepší filmy roku. Akademii to sice bylo jedno, ale Ron Howard si zřejmě s Chrisem Hemsworthem padli do oka a tak spolu natočili další film podle skutečné události. In The Heart Of The Sea nás zavede do 19. století, kdy se posádka jedné velrybářské lodi Essex musela utkat s peklem, které jim nachystalo moře. A s obří velrybou, která inspirovala Hermana Melvilla k napsání slavného Moby Dicka.

Nečekejte ale jen souboj s nepoddajným kytovcem. Potopením lodi by celé drama mělo ve skutečnosti začít (ačkoli trailer se tváří jinak), protože tohle bude mnohem  komplexnější story, ve které při víc než 90 dní dlouhé záchranné plavbě na člunech směrem k jižní Americe  dojde i na kanibalismus mezi členy zoufalé posádky. Film natočený podle stejnojmenné knižní předlohy z roku 2000 tak může mít mnohem blíž ke slavnému Přežít než k Čelistem. Trailer vypadá lákavě, Hemsworthovi Howardovo režijní vedení zjevně svědčí a nebýt mizerných efektů, jde o téměř bezchybný první trailer. Premiéra by měla být 15. března 2015.


2 komentářů:

  1. Vypada to uzasne,i trikove i dejove. Kino nutnost. Ted zrovna nedavno sem se dival na puvodniho Moby Dicka s Peckem,taky super,ale tohle bude uzasny vizual a navic kombinace Ron + Chris,uzasne ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.