sobota 4. října 2014

Pobřežní hlídka: Neuvěříte, kdo si nasadí červené šortky a bude pobíhat po pláži

Filmová verze legendárního seriálu má představitele hlavní role. A je to docela překvapení.


Film na motivy seriálu Pobřežní hlídka se připravuje už dlouhou dobu. Ale až v poslední době se produkce posouvá kupředu. Nedávno jsme zjistili, že se režie ujmou scenáristé Millerových na tripu John Morris a Sean Anders a příběh dopiluje Justin Malen (původní verzi dali dohromady Peter Tolan a Jeremy Garelick).

Už od počátku byl úkol jasný, půjde o komediální projekt, který nebude mít s původním seriálem příliš společného, byť se počítalo s tím, že se ve filmu objeví jak Pamela Anderson, tak David Hasselhoff. To zda, se pro ně najde místo i v nové verzi scénář, zatím potvrzeno nebylo.

SOUVISEJÍCÍ: CO DĚLAJÍ A JAK VYPADAJÍ HERCI ZE SERIÁLU POBŘEŽNÍ HLÍDKA

Jistá je jiná věc, hlavní roli si zahraje (to nás dost zaskočilo) Dwayne Johnson. Na druhou stranu, možná se to dalo čekat, je to herec, který se v poslední době objevuje snad v každém druhém filmu. A navíc, je rád za každou příležitost, kdy se může ukázat bez trička. A v Pobřežní hlídce bude mít hodně příležitostí předvést své svalstvo.

To, že nejde o fámu, potvrdil Johnson i na svém Twitterovém účtu, kde ke své fotce na vodním skútru napsal:

"To je moje plážová čubka! Zvěsti byly pravdivé, děláme film Pobřežní hlídka. Bude drzý, sexy a doufejme, že pořádně zábavný. A nebudou chybět zpomalené záběry běhání po pláži."

Pojmout film s nadhledem, to byl určitě dobrý nápad, přece jen, něco podobného se nedá brát asi úplně vážně. A co se týče obsazení Dwaynea, tak my ho máme vcelku rádi, ale už je ho všude možná až moc, nemusel by být v milionu projektech každý rok.

Myslíte, že Dwayne je ten pravý představitel hlavní role?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.