sobota 18. října 2014

Kráska týdne: Margot Robbie - Australská kráska, která zvlčila na Wall Street

Australská herečka se poté, co se přesunula do Ameriky, objevila jen v několika málo rolích. Ale to stačilo, aby jí začala chodit jedna nabídka za druhou.

Margot se narodila v Dalby (Queensland), ale ve věku 17 let se vydala do Melbourne, aby se vrhla na herectví. Ovšem, neopomínala ani studia, takže v roce 2007 promovala na Somerset College.

Profesionálně se herectví začala věnovat ve stejném roce, ve kterém získala diplom. Objevila se ve filmech I.C.U. a Vigilante. Roli ve filmu I.C.U. se jí podařilo získat, aniž by měla agenta. Režiséra prostě zaujal její výkon natolik, že part dostala, aniž by za ní stál tým profíků, který by ji vychválil až do nebes.

V následujícím roce se začala objevovat v mýdlové opeře Neighbours. Její role sice byla původně vedlejší, ale nakonec byla povýšena na jednu z hlavních. V seriálu herečka vydržela tři roky (za svůj výkon byla nominována na několik prestižních cen), ale poté se rozhodla, že by nebylo od věci zkusit štěstí v Hollywoodu.

Nejdříve se ucházela o roli v seriálu Charlieho Andílci, ale producenti se rozhodli, že by se více hodila do jiného seriálu, a to příjemné retro podívané Pan Am. Bez ohledu na pozitivní recenze, projekt byl kvůli klesající sledovanosti zrušen po jedné řadě. Ale Margot se brzy naskytla další příležitost, byla obsazena do filmu Lásky čas (2013). Ale zlom přišel díky jinému projektu a to titulu Vlk z Wall Street (2013) režiséra Martina Scoreseseho. Její výkon zaujal, odnesla si několik nominací/cen.

Margot upoutala natolik, že se nabídky na další role začaly jen hrnout. Aktuálně připravuje několik filmů, kromě jiného komedii Focus (2015) nebo novou verzi Tarzana (2016), ve kterém ztvární Jane. Taktéž prý byla oslovena Warner Bros., aby si zahrála ve filmové adaptaci komiksu Suicide Squad.

Pokud jde o její osobní život, tak není známo, s kým randí. Ale určitě nemá o zájemce nouzi. Je to holka jako lusk, co říkáte?











7 komentářů:

  1. Je moc hubena a nema prsa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doma vykrmím a oplodním, bude mít všechno.

      Vymazat
    2. Proč ta dřina,když si můžu pořídit už hotovej kousek? :-)

      Vymazat
    3. Kámo, ty jsi asi neviděl Wolf Of Wall Street, co?

      Vymazat
  2. já chci krasavce týdne, jako holku mě víc zajímají chlapci :D takže se tu v sobotu nudím :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.