pátek 17. října 2014

Ghost in the Shell: Scarlett Johansson v hlavní roli filmové adaptace populární mangy?

Objeví se Scarlett v další akční roli?


Scarlett Johansson je v posledních letech docela aktivní, pokud jde o akční role. Ztvárňuje marvelovskou Black Widow, zadky nakopávala ve sci-fi akci Lucy a aktuálně byla oslovena s nabídkou zahrát si ve filmové adaptaci legendární mangy Ghost in the Shell.

Ta je v přípravách už relativně dlouho, mluvilo se o tom, že by se hlavní role měla ujmout Margot Robbie, ale z toho očividně sešlo, když byla kontaktována Scarlett. Ale Margot nemusí truchlit, byla jí nabídnuta role v jiné komiksovce, tentokrát od DC - Suicide Squad.

Ghost in the Shell se v kreslené podobě poprvé objevil v roce 1989 a od té doby vzniklo několik seriálů, animovaných filmů a od roku 2008 připravuje hranou verzi DreamWorks. Produkovat by film měl také Steven Spielberg. Režii dostal na starost Rubert Sanders (Sněhurka a lovec), scénář William Wheeler.

Děj Ghost in the Shell se věnuje člence speciální policejní jednotky, která působí ve futuristickém Japonsku a jejím cílem je řešit zločiny spojené s nelegálním použitím technologie. Samozřejmě se dá čekat, že americká podoba bude notně upravena.

Dokáže si Scarlett představit v hlavní roli?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.