sobota 16. srpna 2014

Star Wars: Episode VII - Nové spekulace týkající se příběhu jsou na světě

Premiéra Star Wars: Episode VII se pomalu, ale jistě blíží. V kinech se rolující žlutý text objeví v prosinci příštího roku a tak se vesele a intenzivně spekuluje o tom, o čem by vlastně film mohl být.


Nedávno se objevila zpráva, že zápletka se bude točit kolem robotické ruky se světelným mečem, která dopadne na pouští planetu a mladý Stormtrooper a zatím nepojmenovaná postava ztvárněná Daisy Ridley se společně s Hansem Solem a Žvejkem vydají hledat jejího majitele (mluvilo se o tom, že by měla být Lukeova, ale nakonec se zdá, že tomu tak nebude).

Teď jsou venku další informace (upozorňujeme, že nepotvrzené, byť z docela důvěryhodných serverů), které tvrdí, že Luke bude zajatcem skupiny, která si říká Inquisitors a jako hlavní záporáky je uvidíme v animovaném seriálu Star Wars Povstalci. Inguisitors jsou grupou, která je popisována jako "zásahová jednotka Sithů" (zní to nadějně, co?) a původně spolupracovala přímo s Darthem Vaderem. Lukea se jim podařilo zajmout těsně po událostech v Návratu Jediho (takže zřejmě nebude tím, kdo vybudoval nový Řád Jediů).

Navíc to vypadá, že se díky flashbackům vrátíme do doby, která předcházela epizodu IV - VI a na scéně tak znovu uvidíme i Dartha Vadera.

Další zprávou je to, že hlavním zloduchem, šéfem Inguisitorů bude napůl člověk a napůl kyborg a také majitel oné robotické ruky. To odhalil server Badass Digest a dodává, že se určitě podíváme nejen na lesní planetu, ale také sněžnou planetu. Tomu by odpovídaly i koncepty, které přinesl Indie Revolver. Ty ukazují Hana Sola v obleku, který silně připomíná ten, který nosil na sněžné planetě Hoth, ale také v kabátu, do kterého se oblékal na Endoru.

Připomínáme, že zatím nic z toho nebylo potvrzeno, ale současně ani popřeno a zdroje, které tyto zprávy dodaly, nejsou proslulé tím, že by si něco vycucávaly z prstu.

Líbí se vám to, co zatím víte o Star Wars?

2 komentářů:

  1. Bojím se toho propojení ze SW Rebels.. Už CW byly překombinované a infantilní, doufám že to propojení bude jednostranné a že do filmu se nebudou snažit něco roubovat, jenom aby ukázali nějaké propojení

    OdpovědětVymazat
  2. Líbila se mi spíš ta verze scénáře, kdy je naopak uvězněn Han s Leiou, a Luke se je s mladšími herci vydá zachránit. Rozumím, že Abrams hodlá ignorovat expanded universe, ale třeba ty hrubší obrysy by dle mého názoru ignorovat neměl. I neznalec EU ví, že Luke založil nový řád Jediů a stal se jejich vrchním mistrem, byla by škoda toto opomíjet, a najednou říct, že celou dobu byl Luke vězněn...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.