neděle 17. srpna 2014

Postradatelní vs Rychle a zběsile: Terry Crews by chtěl propojit obě akční série

V kinech si fandové akce mohou užít třetí díl Postradatelných (recenze) a jeden z herců, kteří se ve filmu prohánějí, Terry Crews přišel s nápadem, že by nebylo od věci propojit dvě úspěšné akční série.

Je to zajímavý, ale hodně nepředstavitelný nápad. Propojit Rychle a zběsile s Expendables/Postradatelnými. Jednu věc mají oba projekty společné, jsou silně přepálené a dějově docela přímočaré, ale i tak by asi nebylo úplně snadné vytvořit crossover. Terry Crews je ale jiného názoru:

"Pojďme propojit sérii Rychle a zběsile s Postradatelnými a vytvořme mash-up. Udělali už Vetřelec vs. Predátor. Já nemám problém s tím, že by se postavy z Rychle a zběsile potkaly s Postradatelnými. To by bylo zabijácké."

Upřímně, Vetřelec vs. Predátor není nejlepší příklad crossoveru. Ne, že bychom se u filmu svým zvráceným způsobem nebavili, ale nejde zrovna o něco extra povedeného. Navíc, realizace podobného titulu by byla náročná už jen proto, že v obou sériích figuruje Jason Statham, avšak v jiných rolích.

Ale něco nám říká, že si Terry dělá srandu, protože také uvedl, že by chtěl natočil Expendables v bondovském stylu, kdy by hlavní hrdinové nosili obleky.

Myslíte, že by podobné spojení fungovalo nebo je to jen úsměvný nápad?

2 komentářů:

  1. On hlavně AvP byl už uveden na bázi komiksu

    OdpovědětVymazat
  2. Všichni chtěj dělat tmovky.Nahlíženo timhle,je teda nejlepší týmovka Statečný srdce.Už je toho moc,je čas se posunout dál.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.