sobota 2. srpna 2014

Kráska týdne: Kat Dennings - Smysl pro humor je prostě sexy

Kat možná není typickou kráskou, ale rozhodně není fyzicky nepřitažlivá (speciálně zaujme takzvané "horňáky"). Jenže jde o tak vtipnou slečnu, že je jedno, pokud nemá míry 90 - 60 - 90, blond hřívu a metr osmdesát. I tak je prostě k sežrání.


Kat se narodila v roce 1986 do rodiny básnířky/lektorky mluvy a molekulárního farmakologa/vysokoškolského profesora, jako nejmladší z pěti dětí. Poté, co zvládla maturitu (už ve věku 14 let), se přestěhovali do Los Angeles a děvče se tak mohlo naplno vrhnout na herectví, což její rodiče prý označili za "nejhorší nápad vůbec".

Start profesní kariéry se odehrál v reklamách (ostatně, v těch se objevovala už od deseti let), první herecká práce přišla v roce 2000, kdy měla menší roli v seriálu Sex ve městě. Následně si zahrála například v Everwoodu nebo Beze stopy. Získala jednu z hlavních rolí v seriálu Sudbury, který se inspiroval u filmu Magická posedlost, ale ten se nakonec na obrazovky nedostal. Později Kat získala vedlejší roli v lékařské Pohotovosti.

Filmový debut se odehrál v roce 2004 (Nikdy to nevzdávej!) a následovaly dvě komedie a to 40 let panic a Agent v sukni 2. Další filmové role zahrnují projekty jako Charlie Bartlett s Robertem Downeyem Jr., Rande na jednu noc (za svůj výkon se dočkala velké chvály od odborníků), Prckové, Defendor nebo Národ snílků.

Další pozornost přitáhla díky filmu Thor, v němž ztvárnila Darcy Lewis. Příliš prostoru postava nedostala, ale i tak zaujala, protože hlásala jedna radost. Ve stejném roce, tedy 201,1 byla obsazena do hlavní role sitcomu 2 Broke Girls. Nedávno byla schválena jeho čtvrtá řada. Z toho má Kat jistě radost, nejen kvůli tomu, že má na dalších pár měsíců zajištěný příjem, ale také proto, že představitelka další hlavní role Beth Behrs je její velmi dobrá kamarádka.

Ovšem, závazky k tomuto projektu měly být důvodem, že se neobjeví v Thor: Temný svět (2013). Nakonec se ale podařilo sladit natáčení a Kat si v komiksové podívané zahrála a dokonce byla její role výraznější, než v prvním dílu.

Přestože s Kat není určitě nudná, není to žádná zlobivá holka, nepije, nekouří a není ráda v přítomnosti lidí, kteří to dělají. Pokud jde o její partnery, tak Kat tvrdí, že nemá přítele, ale mluvilo se o tom, že chodí s hercem Nickem Zanem, který si s ní zahrál v 2 Broke Girls.

Je smysl pro humor lepší než bezchybná vizáž?







4 komentářů:

  1. to je aspon ženká

    OdpovědětVymazat
  2. Sympatická holka...nadchla mě tím, jak někde říkala, že nehodlá držet dietu a že je od přírody takhle stavěná a komu se to nelíbí, tak může jít do háje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je humor lepsi ako bezchybna vyzaz? Kat ma bezchybnu vyzaz a k tomu aj humor. Neviem co by mohlo byt na jej vyzazi chybne.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.