čtvrtek 24. července 2014

Trailer: Padesát odstínů šesti - Dámy, máme pro vás ukázku ze "sadomaso" romance

Jeden z největších knižních hitů posledních let Padesát odstínů šedi se dočká i filmové podoby. A tady je první trailer.

Trošku pikantnější romantické podívané se fanynky dočkají v únoru příštího roku. V hlavní roli charismatického milionáře se objeví bývalý model Jamie Dornan a jako studentka, která propadne jeho kouzlu, se představí Dakota Johnson.

Upřímně řečeno, tohle asi nebude náš šálek kávy, ale dokážeme si představit, že určitou část publika podobná podívaná asi zaujme. Trailer je místy docela intenzivní, píseň od Beyoncé také není špatná, Jamie se ukáže bez trička, což divačky jistě ocení, Dakota je docela sympatická (i když ono klasické "z nevýrazné slečny svůdná kráska" je docela ohrané), zřejmě film nabídne to, v co čtenáři předlohy doufají.

Pokud jde o nádech erotična, tak je tu pár náznaků, jako záběr na pouta, pásku přes oči nebo bičík a dokonce jsou vidět i odhalená ženská záda, no prostě necudnost. Sranda stranou, film bude mít přístupnost PG-13, takže žádné prasárničky nás prostě nečekají.

Je tohle něco pro vás?


8 komentářů:

  1. Kniha hrozná, takže předpokládám, že hrozný bude určitě i film. Ale asi se na to podívám. Ze stejné zvědavosti, jako jsem přečetla první díl knihy... další už se číst opravdu nedaly. Když opadne prvnostní zvědavost, je to jen nuda, nuda a jak už název napovídá ŠEĎ :D

    OdpovědětVymazat
  2. Knížka příšerná, ale trailer mě docela zaujal. Budu doufat, že film si co nejvíc půjde vlastní cestou. Opravdu první film podle knížky, u kterého se budu za jakékoli změny modlit :D Každopádně moje naděje, že by ten film nemusel být až tak špatný nejspíš definitivně zhasla kvůli PG-13. Aspoň ten sex mohl stát za to...

    OdpovědětVymazat
  3. knihu som nečítala ... trailer nevyzera až tak zle, ako som predpokladala, ze bude :D avsak nestraca cely film svoju pointu a myslienku (ak to teda nejaku myslienku ma) v tom, ze pristupnost je PG-13?
    Miška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já upřímně nevím, jak to chtějí obejít. Knihu jsem nečetl, ale pokud vím, tak jsou tam sem tam i nějaké pikantnosti a jak to chtějí "očůrat" v PG-13, to je mi záhadou :D.

      Vymazat
  4. Mě v traileru vadí necharizmatický hlavní představitel, vždyť není hezký, ani sexy prostě nic. Samotný trailer spíše nudí a vyvolává pobavený úsměv, ne tohle nebude šokující, ani zajímavý film. Hovadina. Jako kniha.

    OdpovědětVymazat
  5. Přijde mi to jak ubohá kopie filmu Sekretářka..

    OdpovědětVymazat
  6. no fuj fuj... srovnávat tuhle červenou knihovnu se Sekretářkou je ostudné rouhání

    OdpovědětVymazat
  7. Kniha výborná, dobře se čte a film bude taky určitě parádní. A 1.díl není žadná červená knihovna. Pouze milostný příběh, obyčejné holčiny a pracháče s poněkud zvrhlými praktikami. Kdo četl, ví o čem píši. A názory na trailer, když někdo nečetl knihu? Poněkud chorobomyslné :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.