středa 30. července 2014

TOP 10: To nejlepší z letošního Comic Conu - Co nás nejvíce zaujalo?

Comic Con 2014 je za námi a bylo na něm oznámeno pár zajímavých věcí. Zvolili jsme ty, které považujeme za ty nejlepší.

 
10. Upírů (těch netřpytivých) není nikdy dost
 
The Originals, spin-off k Upířím deníkům, nás baví (recenze), takže jsme zvědaví, jak dopadne druhá sezóna a ukázka, která se objevila na Comic Conu, naznačuje, že se máme na co těšit. Je sice pravda, že se zřejmě nevyhneme tomu, čím "trpěla" první řada (hromada dějových zápletek nahuštěná do pár dílů). Ale i tak to vypadá na slušnou bžundu.  
 

 
9. Ukázka z crossover epizody Simpsonových a Griffinových

Na 28. září se chystá takzvaná crossoverová epizoda ze dvou veleúspěšných animovaných seriálů a to Simpsonovi a Griffinovi. A podle videa se zdá, že se máme na co těšit. Ale tak to se dalo čekat, když se potkají Homer a Peter.
 

 
8. Trailer ze seriálu Outlander
 
Na Comic Conu spoustu pozornosti získal i historický seriál Outlander televizní stanice Starz (Spartakus). Projekt inspirovaný knižní předlouhou od Diany Gabaldon nabídl nejen působivý trailer, ale také velice pěknou úvodní znělku. A navíc první recenze tvrdí, že jde o povedenou záležitost. Bohužel trailer byl z internetu stažen zběsilou rychlostí, kdyby někdo našel fungující link, podělte se v diskusi.
 

Zatím sice nevíme, v jaké roli se Lucy Lawless představí (nejvíce se spekuluje o nově vytvořené postavě drsné agentky nebo Madame Hydra), ale i tak jsme nadšení z toho, že se princezna bojovnice ukáže v komiksové podívané, které se podařilo vzchopit a vyklubala se z ní slušná podívaná (recenze).
 
6. Wonder Woman v plné kráse
 
Ne, že bychom patřili do skupiny těch, kteří nadávali, že Gal Gadot ztvární Wonder Woman v Batman v Superman: Dawn of Justice, ale přiznáváme, že by nebyla naší první volbou. Ovšem, nutno poznamenat, že na první uvolněné fotografii herečka vypadá v kostýmu nejznámější ženské postavy od DC a princezny Amazonek zatraceně dobře.
 
5. Trailer na Mad Max: Fury Road

Jako většina diváctva při smyslech, i my jsme velmi opatrní, pokud jde o remaky, restarty, rebooty, sequely nebo prequely. Ale nutno poznamenat, že zrovna Mad Max: Fury Road vypadá (alespoň podle ukázky), že by mohlo jít o zábavnou a ne zbytečnou podívanou, která si půjde vlastní cestou.
 


4. A zase ty oživlé mrtvoly

Živí mrtví patří k seriálům, které nabírají fanoušky ve velkém a lámou rekordy ve sledovanosti. A to i přes fakt, že ne vždy je kvalita až tak oslnivá (recenze). Pátá řada slibuje, že uvidíme ještě epičtější podívanou, než jsme zvyklí a trailer naznačuje, že by to nemuselo být daleko od pravdy.



3. Komiksový drsňák se s tím nepáře

Na Comic Conu samozřejmě nesměl chybět jeden z nejočekávanějších (alespoň v našem případě) komiksových seriálů Constantine. A tak jsme s dočkali velmi povedeného traileru, který napovídá, že tohle nebude žádná "limča" pro teenagery, ale atmosférická podívaná se silným nádechem hororu a slušnými trikovými efekty.



2. Je to on? Je to on!

Jistě, že o sobě dal vědět i Arrow. Komiksový seriál se po prázdninách ozve se třetí řadou a v té uvidíme samotného... wait for it - Ra´s al Ghula. Zahlédnout ho dokonce můžeme i v traileru a k naší velké radosti se vrátí i Black Canary, kterou jsme si ve druhé sezóně zamilovali.



1. Jeden za všechny a všichni za Avengers

Během Comic Conu se objevovaly concept arty s jednotlivými hrdiny z Avengers: Age of Ultron, a když byly k dispozici všechny, bylo možné z nich složit velmi působivou koláž, kterou máme jako tapetu na ploše. A určitě se nám nedivíte, obrázek vypadá skvěle, co říkáte?

Která zpráva z Comic Conu nejvíce potěšila vás?




7 komentářů:

  1. Ta Wonder Woman zklamala, je to tuctová hubená holka

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby radši někdo leaknul tu 4 minutovou Avengers "awesomeness" ukázku... =(
    Jen slyšet děsivé "I have no strings on me..." nestačí!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo to tam poletuje nad Quicksilverem??? Já vím, že je to díky autorským právům zhola nemožné, ale není to náhodou pomrknutí, za jeho tatínkem? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Vision.

      Vymazat
    2. Jedná se o androida Visiona, kterého vytvořil Ultron, ale on přešel na dobrou stranu a zamiloval se do Scarlet Witch.

      Vymazat
  4. No pokud Vám nevadí Italské titulky a přimhouříte oči nad kvalitou videa, tak tady to je - https://www.youtube.com/watch?v=Dp7Qul7KbF4 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jde o trailer Outlander to jsem zapomněla zmínit...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.