sobota 19. července 2014

The Flash: Wenworth Miller míří do komiksového seriálu

Obsazení seriálu The Flash začíná být zajímavější a zajímavější. Nedávno jsme se dozvěděli, že v něm uvidíme bratrance Stephena Amella Robbieho a teď zase to, že se dočkáme hvězdy seriálu Útěk z vězení.

Wenworth Miller se poprvé představí ve čtvrté epizodě chystané komiksové podívané stanice The CW a to jako Leonard Snart. Jde o klasického záporáka stáje DC, který se poprvé objevil v roce 1957.

Leonard neměl zrovna šťastné dětství, otec s ním zacházel nepěkně a tak utekl ke svému dědovi. Po jeho smrti, když jeho otec nepřestával se svým chováním, se rozhodl vydat na dráhu zločinu. Přidal se ke gangu zlodějíčků, ale jejich kariéru přerušil právě Flash. Poté si Leonard zvolil sólo dráhu. Začal také pracovat na zbrani, která by mu pomohla čelit nejrychlejšímu muži planety. Vytvořil tak mrazící zbraň. A proto má v oblasti kryoniky velké znalosti, přijal jméno Captain Cold.

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDY, KTERÉ SE NEBÁLY PŘIZNAT BISEXUÁLNÍ/HOMOSEXUÁLNÍ ORIENTACI

Právě Captaina Colda si zahraje Wenworth Miller, který se proslavil hlavně díky seriálu Útěk z vězení. Leonard Snart patří k nejikoničtějším protivníkům Flashe, takže se dalo čekat, že se objeví.

The Flash startuje 7. října 2014. Budete se dívat?

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.