úterý 29. července 2014

Teaser: Hobit: Bitva pěti armád - Ukázka ze závěrečného dílu fantasy trilogie

Už jsme viděli dva díly z trilogie Hobit. A přestože vizuálně šlo opět o opulentní podívanou, spád filmů nebyl vždy zrovna dynamický. Změní to třetí díl?

Zatím těžko říct, protože teaser nabízí z akce doslova jen záblesky. Naznačuje, že půjde o velkolepé zakončení epických rozměrů, ale monumentálnější scény si tvůrci zřejmě šetří (alespoň v to doufáme) pro další upoutávky.

Teaser ukáže pár hlavních postav, náznaků akce, několik pěkných trikových scén a nabídne podmanivou hudbu, která vám asi bude povědomá. Ale pořád to není dost, abychom věřili, že nás čeká podívaná na úrovni Pána prstenů: Návratu krále.

Hobit: Bitva pěti armád dorazí do kina 17. prosince tohoto roku, už se připravujete na objednávání vstupenek nebo vás film nechává chladnými?

5 komentářů:

  1. Tolik CGI sem už hodně dlouho v traileru neviděl. Ani by to nevadilo kdyby nebylo tak hnusný. Nevím proč ale je tak strašně nepřesvědčivý. Do kina půjdu, ale moc nečekám. Škoda. Pán Prstenů sou jedny z nej filmů vůbec ale Hobit mě dost zklamal.

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel souhlasím, taky na film půjdu, ale už v jenom tom traileru je přeefektováno.
    Já ho dost nechápu, jak po trilogii Pána Prstenů došel až sem.

    OdpovědětVymazat
  3. nevím proč, ale ukázka místama vypadá jak trailer nějaké hry :-0

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že hodnotit půl roku před premiérou je trochu vedle. Ty záběry, které jsme viděli se ještě nějakou chvilku budou upravovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to se asi dá čekat, že lidé budou hodnotit i půl roku před premiérou, pokud vypustí teaser. Pořád je čas dopilovat CGI, ale určitě to zase nebude tak extrémní skok.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.