úterý 24. června 2014

Zdeněk Pohlreich neřekl poslední slovo! Ano, šéfe se vrátí s novými díly!


Nikdy neříkej nikdy.
Zdeněk Pohlreich bezesporu je jednou z nejvýraznějších tváří českých televizních obrazovek, ale věřit mu nemůžete ani slovo. Už několikrát totiž společně s televizí Prima komunikoval zprávu o tom, že se se svým nejslavnějším pořadem Ano, šéfe! už nikdy nevrátí. A pak nakonec stejně nové díly natočil. Zatím poslední pátá řada měla být skutečně poslední, ale podle našich informací Zdeněk nedávno sám na Apetit festivalu v Pardubicích prohlásil, že na podzim bude Prima vysílat zbrusu nové díly Ano, šéfe!

Ono se ale vlastně ani není čemu divit, protože Prima má poslední dobou velké problémy se sledovaností a po řadě špatných rozhodnutí od managementu v televizi proběhla čistka a do řídícího křesla se znovu usadil za dlouhou dobu nejúspěšnější ředitel Primy Marek Singer. Ten jediný totiž očividně ví, jak televizi ukočírovat a jakým směrem ji navigovat vstříc diváckému zájmu.

A tak se na podzim kromě nových původních (vztahových) seriálů dočkáme i oblíbeného Zdeňka. Upřímně si ale myslím, že je to chyba. Pořad s posledními dvěma sériemi ztrácel na údernosti. Podle mého názoru se měla produkce Ano, šéfe vydat směrem úspěšného Hotelu Hell Gordona Ramsayho. To znamená, že by Zdeněk namísto neúspěšných hospod obrážel české hotely a radil jim, jak zkvalitnit své služby. Pořad funguje na stejném principu jako Ano, šéfe!, ale i tak by podle mě zaujal daleko více diváků, protože špatných hotelů tu máme snad ještě víc než špatných hospod. Pro ukázku přikládám trailer amerického Hotelu Hell a vy můžete posoudit sami, jestli by to náhodou Zdeňkovi neslušelo víc.




Jste rádi za další Ano, šéfe? A nechtěli byste Zdeňka raději vidět zachraňovat mizerné české hotely?

5 komentářů:

  1. Já bych chtěl Pekelnou kuchyni.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdenek je kurva prodejná no, ale to uz vime dost dlouha, preci jen ted ten jeho ksicht na nas kouka skoro odevsad :)

    OdpovědětVymazat
  3. No ale i reprízy Ano šéfe jsou pořád na Primě hit. Jen ať se se Zdéňou točí a je to cokoliv, protože to vždycky baví. A doufám, že se Prima zase vrátí do svý kvality, kterou za posledních pár let ztratila. Ve Zprávách mají Šebrleho, točej jeden stupidnější seriál za druhým a už ani reality show jim moc nejdou. Krom toho přes den vysílaj jen starý kriminálky, co se to s nima stalo?

    OdpovědětVymazat
  4. A ja se zase tesim, hotel hell jsem par dilu videl a moc me to nezaujalo. Tak pevne doufam, ze to bude mit ten "naboj" jak mely puvodni dily a ne pak ty posledni :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to bych chtěl vidět, kolik hotelů v ČR by Zdeňka pustilo dovnitř.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.