úterý 24. června 2014

Trailer: Želvy Ninja - Čtveřice zmutovaných želv v nové ukázce a tahle se opravdu povedla

Nebudeme skrývat, že předchozí upoutávka nás zrovna neosnila a nevkládali jsme do filmu zrovna velké naděje. Ale stačilo zhlédnout nový trailer a otočili jsme o 180 stupňů. Tohle vidět chceme.

Nová ukázka je mnohem natřískanější, než ta původní. Dočkali jsme se hromady dosud neviděných záběrů, spousty akce, představily se i nové postavy a dostatek prostoru dostal také Trhač. Zdá se, že tohle bude hodně svižná podívaná, která probudí v nové generaci dětí lásku k Želvám Ninja a ve starší generaci ji znovuoživí.

SOUVISEJÍCÍ: TOP 15: NEJOČEKÁVANĚJŠÍ BIJÁKY TOHOTO LÉTA - TYHLE FILMY SI NESMÍTE NECHAT UJÍT

Navíc se tvůrci ani nebáli rýpnout i sami do sebe, konkrétně do původního nápadu udělat z Želvích Ninjů mimozemšťany. Trailer toho prostě nabízí tolik, že si ho musíte užít a vypadá to, že z podívané, u které hrozilo, že se v letní konkurenci ztratí, se vyklube hodně svižný blockbuster.

Co vy na to?

4 komentářů:

  1. WoW. U předchozí upoutávky jsem se alespoň usmál, ale tady jenom sedím zaraženej do křesla. Hip-hop, techno a Megan Fox, kterou nepřekecali ani k změně barvy vlasů...Na TNMT jsem vyrostl a alespoň z mého úhlu pohledu čuchám propadák roku.

    Pod pojmem "techno" si představit tu moderní elekrickou muziku...jsem rád, že se vyznám v metalovejch žánrech..tuhle modernu nestíhám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na nich vyrostl(rozuměj 90's teenage léta) a nevidím důvod jim nedát šanci. Když už pro nic z upoutávek, tak aspoň z nostalgie.
      A hip hop styl mi u Michellangela vůbec nevadí. Řekl bych že k němu i sedí. Vždycky byl šprýmař želvý party a jako jakýsi vtipný pseudo negřík prostě do dnešní doby sedne a zároveň tím osloví mladší publikum, což je jeden z účelů. V prvních Transformerech to udělali stejně s jedním z robotů, takže proč ne.

      Vymazat
  2. proc maji rty a zuby??? PROOOOOOOC??? Nemuzu si pomoct ale vypada to strasne. Pripada me to jako annoying orange. Je to katastrofa, nevim jakyho deb*la to napadlo, ale hned bych ho vyrazil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty rty jsou opravdu divny,ale za to je to dela jinymi nez je zname :) . Triska vs Trhac :D parada :)
      Mozna ze to bude blbost,ale zelvy jsou zelvy :)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.