pátek 6. června 2014

Trailer: Step Up: All In - Vizuálně poutavější taneční film asi nenajdete

Série Step Up, u nás známá pod hezkým "českým" překladem Let´s Dance, je nejúspěšnější tanečné sérií všech dob a ne bezdůvodně. Sice si obvykle příliš neláme hlavu s příběhem, ale pokud jde o obrazové laskominy, tak těžko hledá konkurenci - hezcí mladí lidé, spousta světelných efektů a působivý choreografie tance, prostě vše, co člověk od podobného projektu potřebuje.

Nový díl Step Up: All In Oscara za scénář asi také nedostane, ovšem pokud jde o taneční vystoupení, tak oproti předchůdcům rozhodně neubírá na "drajvu". Navíc, jde o takovou All Star edici, takže je přizvána spousta tanečníků z minulých film (to je sice zvykem u každého dílu, ale tady jich je opravdu hromada).

SOUVISEJÍCÍ: ČEŠTÍ PŘEKLADATELÉ ŘÁDÍ. JAK SE DAJÍ ZPRZNIT PŘEKLADY NÁZVŮ FILMŮ?

Připraveno je vše, s čím se počítá - pánové, kteří se chlubí břišáky, slečny, které se chlubí pěknými křivkami, spousta světelných záblesků a originální taneční čísla, takže pro fanoušky série jasná volba.

SOUVISEJÍCÍ: TOP 15: NEJOČEKÁVANĚJŠÍ BIJÁKY TOHOTO LÉTA - TYHLE FILMY SI NESMÍTE NECHAT UJÍT

Premiéra je naplánována na 28.8.2014, nenecháte si ji ujít?


1 komentářů:

  1. Díky dcerce mi už uteklo plno filmů, co jsem chtěla vidět. Naposledy to byl Ranhojič, prostě se na to nešlo dostat do kina, tak musím čekat na DVD. Ale tuto oddychovku, která navíc srší energií, si ujít rozhodně nenechám. Poslední díl Revolution mě tak dostal, že jej mám doma v originále, takže uvidíme, jak dopadne All In.

    Katynka

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.