pondělí 16. června 2014

Star Wars: Episode VII - Zranění Harrisona Forda si vyžádá osm týdnů rekonvalescence, posune se kvůli tomu datum premiéry?

Představitel Hana Sola Harrison Ford je sice na svůj věku (71) v obdivuhodné kondici, ale ani to nezabránilo zranění. Před pár dny si během natáčení sedmého dílu Star Wars pochroumal kotník a musel navštívit nemocnici. Aktuálně byly oznámeny detaily.

Přestože to podle prvotních zpráv vypadalo, že to není příliš vážné, tak nejde ani o žádnou prkotinu. Harrison se nevrátí na plac celých osm týdnů. Tak dlouho potrvá, než bude zase naprosto v pořádku.

Harrison si totiž zlomil kotník a to není žádná legrace. Zabere to nějaký čas, než se noha plně uzdraví. Dva měsíce absence není úplně málo, takže se pochopitelně objevily obavy, zda se podaří dodržet datum premiéry (17.12.2015).

Tvůrci ale fanoušky ujistili, že se nemusí strachovat. Na tom, že další Hvězdné války uvidíme příští rok týden před Štědrým dnem se nic nemění. Bez ohledu na komplikaci v podobě Fordova zranění by se vše mělo stihnout.

Těšíte se na další díl nebo jste milovníci pouze původní trilogie?

3 komentářů:

  1. Jestli se těším?Je třeba se na to vůbec ptát .-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím těšením pozor. Mě se třeba líbí jak stará, tak nová trilogie, ale je obrovská hromada fanoušků, která episodám I - III nemůžou přijít na jméno. Podle mě to bylo hlavně tím, že měli nesplnitelná očekávání a vzhledem k tomu, že cílem bylo oslovit nové a mladší publikum (novou generaci fanoušků Star Wars), tak byli strašně zklamaní. Já se těším hodně, ale pro mě je stejně nejlepší Knights of the Old Republic :)

      Vymazat
  2. Tahle verze Jabby je hrozná (na tomhle snímku ani tak ne, ale v reálu a v pohybu ano). To už byla lepší ta 1997 verze i přes nedostatky, které měla. Alespoň to bylo podobné Jabbovi z Epizody VI. Přitom v Epizodě I je Jabba taky CGI, vypadá dobře a navíc podobně Jabbovi z VI. Ten nejnovější je paradoxně nejhorší.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.