neděle 15. června 2014

Power Rangers: Zpráva roku, Taylor Lautner si možná zahraje Červeného Rangera v chystaném rebootu

Power Rangers už jsou s námi nějaké dvě dekády, vzniklo nespočet sérií, pár celovečerních filmů a chystá se i filmový reboot. A možná si v něm zahraje i Taylor.

A pozor, dokonce vůdce celé grupy Rangerů - Červeného Rangera. Zní to jako novinářská kachna, ale po konci Twilight ságy se Taylorovi zase tak nevede. Nebylo by zase tak velkým překvapením, kdyby na nabídku kývnul.

Zlé jazyky tvrdí, že herecky není zrovna zdatný, ovšem je nepopiratelné, že fyzicky je naopak zdatný dost. Je to chlapec samý sval, takže by mu role, ve které je většinu času nacpaný ve spandexu, který dokonale přilehne na jako ztepilé tělo, mohla vyhovovat.

Navíc, ať už si o Power Rangers myslíte, co chcete, tak jedno se jim musí nechat, že bojové scény mají dobré. A jak asi víte, tak Taylor je už od dětství přeborník v bojových uměních. Další důvod, proč by byl pro roli vhodný.

Takže Taylore, MORFUJEME.

Co myslíte, je to jen čirá spekulace nebo to může mít reálný základ? A dokážete si něco takového představit?

5 komentářů:

  1. Zprava roku? WTF? A kdo to vubec je, neznam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně jsem si myslel, že všem dojde, že onen termín "zpráva roku" je sarkasmus :)).

      Vymazat
  2. Na této zprávě se myslím protínají dvě generace. Jedna z nich (třeba já) vůbec neví, kdo je nějaký Taylor a druhá, která neví, co jsou strážci vesmíru (jéé, to byly časy na Supermaxu)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se upřímně dívám na Power Rangers ještě teď a vím, kdo je Lautner, ale jeho práci moc nesleduji. Na druhou stranu vím, že je to hodně šikovný, pokud jde o bojová umění, takže by tohle pro něj mohla být ideální role.

      Vymazat
  3. Nesympaticky mi je uz od doby Twilightu, ty jeho vybelene zuby hnusak to je. Ble. Kde hraje tak bojkotuji jeho filmy,i kdyz Rangeri serial sme jako decka hltali na Supermaxu,tak na film sem se docela tesil. Sice Twilight mam zhlednuty,ale vzdycky sem fandil Edwardovi.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.