středa 18. června 2014

Hulk: Aktuální představitel Bruce Bannera tvrdí, že je zvažován další film

Jako člen týmu Hulk funguje, jako hrdina samostatného projektu už tolik ne. Není tak divu, že pokud došla řeč na další sólovku, Marvel se vyjadřoval v tom smyslu, že v blízké budoucnosti určitě ne. Ale zřejmě změnil názor. Tvrdí to alespoň Mark Ruffalo, který Hulka aktuálně ztvárňuje.

Poprvé Hulk řádil na plátně v roce 2003, kdy na něj dohlédl Ang Lee, ale byl to hodně zvláštní film. Není tak překvapením, že se zaplatil jen tak tak (137 milionů dolarů rozpočet, 245,36 milionů tržby a netřeba asi připomínat, že se film dostává do plusu, když vydělá zhruba dvojnásobek svých nákladů).

O pět let později Hulka vyslal na plátna Louis Leterrier, ale ani to nedopadlo dle představ. Kvalitativně to šlo, ale finančně tolik ne (rozpočet 150 milionů, tržby 263,43 milionů dolarů).

Kdo by se tak mohl Marvelu divit, že s dalším filmem váhal a několikrát se vyjádřil v tom smyslu, že pokud Hulka znovu uvidíme v sólovce, tak to nebude v dohledné době.

Ovšem, poté, co vzteklý zelenáč zaujal fanoušky v Avengers a stále po sólovce volají, zřejmě došlo ke změně názoru a tak jeho představitel Mark Ruffalo, který neskrývá svůj zájem zopakovat si roli v samostatném filmu, prozradil toto:

"Myslím si, že poprvé je ten nápad zaujal. Když jsme natočili Avengers, bylo to jasné NE, ale teď to zvažují. Není to ale definitivní, zatím neexistuje ani hrubá verze toho, co by to mělo být. Ale nemůžu se dočkat, až k tomu dojde a my zjistíme, jestli to zvládneme rozlousknout. Myslím, že příběh Bannera/Hulka je docela těžký oříšek."

V tom se neplete, na Hulkovi už si pár režisérů zuby vylámalo. Uvidíme, jestli ten další zlomí prokletí.

Myslíte, že uzrála doba na zvažování dalšího sólového filmu? A kdo by ho měl režírovat?

4 komentářů:

  1. zfilmovat planet hulk by stalo hrozně peněz a dotoho teď určitě nepujdou, ale bylo by to boží :D tak by mohly zfilmovat komiks tiché výkřiky, který je hodně kvalitní a dokonce by tam mohli ukázat namora či dr. strange

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obyvatele Sakaaru se objeví už ve Strážcích Galaxie, tak je to možná nápověda právě k Planetě Hulk. Drahé by to být nemuselo, Strážci taky jsou hodně Sci-fi a už podle traileru to vypadá dobře.

      Vymazat
    2. Já vím no, právě proto by to bylo ideální, nemyslel jsem že by to bylo drahé na poměry marvelu, ale myslím, že pokud jde o Hulka tak si nejsem jist jestli by byl marvel ochotný do něho vrazit víc než u předešlých filmů, už jenom kvůli jejich tržbám, ale Hulk, který byl v avengers je trochu jiný maso :D a Mark Ruffalo to umí prodat, tak by to mohlo vyjít :)

      Vymazat
  2. Ja by som chcel skôr Deadpoola :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.