pátek 23. května 2014

Star Wars: Hádejte, kdo je režisérem spin-offu. Známe také jméno scenáristy

Je to filmař, který je zrovna velmi "in". Jeho novinka aktuálně velmi úspěšně řádí v kinech. Není tak divu, že se Disney rozhodl svěřit mu jedno ze svých rozšíření k hlavní sérii filmů Star Wars.

Není to nikdo jiný než Gareth Edward, jehož Godzilla si v kinech vede skvěle. Z Edwardse se tak rychle stalo "žádané zboží", takže nejen, že bylo potvrzeno, že zajistí i druhý díl Godzilly, ale navíc se stane i tím, kdo dohlédne na vznik jednoho z chystaných spin-offů k ústřední sérii filmů Star Wars.

Přestože jde o první spin-off (objeví se 16.prosince 2016) a je dokonce znám i scenárista, kterým je Gary Whitta (Kniha přežití), stále se ještě neví, které postavě se bude film věnovat.

Lucasfilm vynáší do nebes především Edwardsův projekt Zakázaná zóna, který podle společnosti dokázal, jakými schopnostmi Gareth disponuje. A jsou pro ně tak oslňující, že se mu šéfové společnosti rozhodli svěřit film Star Wars.

A samozřejmě, jak Edwards, tak Whitta jsou nadšení, že se mohou vydat do daleké předaleké galaxie.

Gareth prozradil toto:

"Od chvíle, kdy jsem viděl Star Wars, věděl jsem, co chci do konce života dělat - přidat se k Alianci rebelů! Je to nesmírně vzrušující a není pro mě větší cti, než se vydat na misi s Lucasfilmem."

Whitta také juchá:

"Od chvíle, kdy jsem jako vykulené dítě viděl Star Wars, staly se nejvýraznějším zdrojem inspirace pro mou představivost a kariéru spisovatele. Jsou pro mě opravdu něčím speciálním a dostat šanci přispět k jejich odkazu, navíc s tak talentovaným filmařem, jakým je Gareth, je doslova splněný sen. Stále se štípu, abych si potvrdil, že to není sen."

Dobře děláte kluci, koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Ale pravda, pracovat na Star Wars je opravdu pro mnohé splněný sen, tak snad pánové zvládnou odvést dobrou práci. Gareth je sice šikovný, ale nás Godzilla trošku zklamal a Whitta boduje ve videoherním průmyslu, ale má na kontě i scénář k filmu Po zániku Země, což může některé vyděsit.

Jaký máte pocit z režiséra a scenáristy? A tipněte si, která postava bude v hlavní roli chystaného spin-offu?

1 komentářů:

  1. Tezi se uz davno vytezeny a novy napady prd a vocasci jim vlezdoprdelkujou.Lucas si necha udelat novej melir.Ach jo.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.