pondělí 5. května 2014

Přehled novinek za týden 27.4.2014 - 4.5.2014

Co má společného Steven Spielberg s videoherní sérii Halo? Který herec z Doctora Who si zahraje v novém Terminátorovi? A kteří záporáci se zřejmě objeví v The Sinister Six?


Steven Spielberg bude s největší pravděpodobností produkovat seriálovou verzi videoherní série Halo. Zájem o ni má stanice Showtime.
Představitel jedenáctého Doktora v Doctor Who/Pán času Matt Smith si zahraje v Terminator: Genesis. Nebylo zmíněno konkrétně koho, ale jeho postava bude úzce spjata s Johnem Connorem.
Novinka Tima Burtona Big Eyes dorazí do kin 25.prosince tohoto roku.
Nová verze traileru k filmu Želvy ninja.
Zemřel herec Bob Hoskins, držitel Zlatého Glóbu (Mona Lisa). Na kontě má desítky televizních i filmových rolích, kromě jiných například ve filmu Falešná hra s králíkem Rogerem.
V The Sinister Six se zřejmě objeví tito záporáci - Green Goblin, Vulture, Kraven the Hunter, Mysterio, Doctor Octopus a zřejmě Chameleon. Více o Sinister Six se dozvíte tady.
Fox bohužel zrušil povedený sci-fi seriál Almost Human (recenze). Pokračuje tak v trendu "zařezávání" kriticky oceňovaných projektů.
Nedávno oznámil odchod do "důchodu" David Letterman a nyní se ozval Craig Ferguson, že se vzdá moderování The Late Late Show. Ferguson projevil zájem o Lettermanovu pozici, ale nakonec ji nezískal.
Zemřela zpěvačka a příležitostná herečka Iveta Bartošová, pravděpodobně spáchala sebevraždu.
Harrison Ford by měl mít v Star Wars: Episode VII výraznou roli, nepůjde o žádné cameo.
Roland Emmerich natočí adaptaci románu Johna Coe Robbinsona Maya Lord, který se odehrává na počátku šestnáctého století.
Kevin Feige, šéf Marvel Studios, potvrdil, že byl obsazen představitel záporáka Thanose pro film Guardians of the Galaxy/Strážci Galaxie. Konkrétní jméno ale neuvedl.
Fox zvažuje televizní seriál s X-Meny. Ten by měl rozvíjet příběhy postav, kterým se ve filmovém universu nedostalo dostatek prostoru.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.