čtvrtek 3. dubna 2014

The Expendables 3: Video a 16 plakátů z chystané přehlídky akčních ikon let minulých

Čtyři měsíce a deset dnů, tak dlouho si budou muset milovníci akčních filmů odkazujících na osmdesátá a devadesátá léta minulého století počkat na další díl série Expendables. Čekání si ovšem můžete zkrátit jednou dynamickou ukázkou a šestnácti plakáty s hlavními postavami.
Režii trojky si vzal na starost Patrick Hughes, který není úplně nejzkušenějším režisérem, natočil jen pár filmů, například Red Hill: Krvavý zapadákov. Na scénáři pak spolupracoval opět i Sylvester Stallone, který se samozřejmě vrátí i v jedné z hlavních rolí společně s většinou ostatních "mazáků", které jsme viděli v předchozích dvou dílech.

Uvidíme i pár nováčků. Ať už je to Wesley Snipes, Mel Gibson, Antonio Banderas, Kelsey Grammer či Harrison Ford nebo "mladá krev" v podobě Kellana Lutze, Victora Ortize, Glena Powella či Rondy Rousey. Obsazení nám tedy velmi slušně bobtná, tak se snad Hughesovi podaří ukočírovat tak "macatý" ansámbl, aby si každý mohl užít svých patnáct minut slávy.

Roli záporáka dostal na starost Mel Gibson, který hraje spoluzakladatele týmu Expendables. Ovšem přešel na "temnou stranu" a stal se bezcitným dealerem zbraní. Barney ho tak byl nucen zabít. Alespoň si myslel, že to udělal. Ovšem nevyšlo to a zrazený exkolega touží po pomstě.

V současné chvíli se objevilo krátké video, které představuje jednotlivé postavy a také šestnáct plakátů v příjemně uvolněném stylu.

Věříte, že Hughes zvládne natočit důstojného nástupce předchozích dílů? A na koho z obsazení se těšíte nejvíce? Mimochodem, bude vám chybět Chuck Norris?



















1 komentářů:

  1. Uz se nemuzu dockat na obou predchozich dilech jsem byl a zabava I kdyz jsem to necekal. Jsem zvedavej jak se s tim Hughes popere. Vzdy se tesim na nove postavy, klidne at to bobtna...jsou to hrdinove meho mladi. A vubec nebyl spatnej napad je vsechny popadnout a hodit do jednoho filmu natoz vetsinu z nich do jednoho tymu. Jsem zvedavej jak se Mel popere s Americanem, Svedem, Cernochem....kreteny :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.