úterý 29. dubna 2014

Star Wars: Episode VII - A je to venku, bylo oznámeno obsazení


Pokud jde o obsazení dalšího dílu Hvězdných válek, tak jsme se zatím pohybovali spíše ve vodách spekulací (byť pár jmen bylo více méně jistých), nyní je ale konec dohadům, oficiálně bylo potvrzeno, kdo si ve vesmírné sáze zahraje.

Začneme těmi, o kterých se vědělo, že se na ně můžeme těšit:

Harrison Ford opět ztvární Hana Sola a (nepůjde prý jen o cameo), Carrie Fisher si zahraje princeznu Leiu a Mark Hamill Lukea Skywalkera, taktéž se můžeme těšit na původního představitele Chewbaccy Petera Mayhewa, Kennyho Bakera (R2-D2) a Anthony Danielse (C-3PO).

K nim se přidá John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, o kterém už se nějaký ten pátek spekulovalo jako o představiteli blíže nespecifikovaného Sitha, Oscar Isaac, Andy Serkins, Domhnall Gleeson a herecká legenda Max von Sydow.

Obsazení režisér J.J. Abrams okomentoval takto:

"Jsme neskutečně nadšení, že se konečně můžeme podělit o obsazení Star Wars: Episode VII. Je současně vzrušující i neskutečné sledovat milované původní obsazení a brilantní nové herce, kteří společně znovu vdechnout život tomuto světu. Natáčení začne v nejbližších týdnech a všichni dělají, co jen mohou, aby byli fanoušci pyšní."

Zatím nebylo specifikováno, jaké konkrétní role si nováčci zahrají, čekáme, že se toho dočkáme velmi brzy.

Co říkáte na obsazení?

7 komentářů:

  1. John Boyega- syn Landy Carlisiana
    Daisy Riley- dcera Hana a Leily
    Adam Driver- učebník sith
    Oscar Issac- nějaký z impéria
    Andy Serkis- mimozemšťan
    Domhall Glesonn- Syn Luka
    Max Von Sydox- Učitel AdamaDrivera

    OdpovědětVymazat
  2. Po kliknutí na odkaz Carrie Fisher se otevře profil Marka Hamilla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. alespon lepší že než když zjistíš po 20 letech že ten herec co hraje Luka se jmenuje jinak http://magazin.aktualne.cz/kultura/film/princezna-leia-luke-skywalker-i-han-solo-toci-star-wars/r~9b5ae90ecf9411e3af98002590604f2e/ pod obrázkem

      Vymazat
  3. Pěkný, že maj starou partu zpátky, ale doufám, že bude J.J. dost chytrej na to, aby nehrál jenom na nostalgii a bude film směřovat na nové postavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdyby ti neunikla jeho oficiální prohlášení(pravděpodobně publikovaná i tady na Gorille)tak bys věděl že se už dávno vyjádřil v tom smyslu že se nová trilogie bude ze začátku víc věnovat veteránům aby se nakonec těžiště přesunulo na nové postavy .-)

      Vymazat
    2. To mě moc nepotěšilo, já se snažím od takových informací odprostit, protože to většinou stejně dopadne jinak, nic proti starému obsazení, ale takovýho Hamila bych běhat se světelným mečem vidět fakt nechtěl, měli by mít nějakou úctu k postavám aby to nedopadlo jako epizody 1-3,

      Vymazat
    3. Věřím že tentokrát to bude alespon o troch lepší...a snad výrazně lepší :-)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.