čtvrtek 24. dubna 2014

Hvězdy, které se nevyhnuly sexuálním skandálům: Sex s nezletilými, skotačení ve trojce, luxusní prostituky i zahýbání s hospodyní

Ano, nebudeme popírat, že téma trošku zavání bulvárem, ale v posledních dnech je to prostě něco, co je intenzivně řešené a to díky režisérovi Bryanu Singerovi, jehož X-Men: Budoucí minulost se za pár dnů dostanou do kin. Právě on byla totiž obviněn ze sexuálního obtěžování a není sám, kdo si "užil" podobný průšvih. Některé celebrity by si prostě měly dávat pozor a krotit své choutky. Ostatně, jen nejnaivnější z nich mohou věřit, že se jim podaří jejich erotické prohřešky ututlat.

Jedna věc je natočit záznam svých sexuálních hrátek nebo se vyfotit v rouše Evině či Adamově a hrozně se divit, když dané materiály "omylem" uniknou na internet, druhou věcí jsou aktivity, u kterých se i méně konzervativní lidé červenají až za ušima. A některé celebrity nemají problém pouštět se do hodně pikantních činností.

Začneme právě Singerem, který byl před pár dny obviněn z nepěkného činu, kdy měl prý v devadesátých letech zdrogovat a znásilnit nezletilého chlapce. To ale režisér striktně odmítá a označuje danou záležitost za kompletně vymyšlenou. A chce se bránit soudní cestou, jeho právníci připravují protižalobu (objevily se důkazy, že v dané době nebyl na Havaji, kde ke znásilnění mělo dojít). O tom, co je pravda, rozhodne soud, ale proslýchá se, že Singer velmi rád pořádá hodně divoké večírky, na kterých se rozhodně nudit nebudete.

Obvinění ze sexuálního obtěžování se nevyhnul ani John Travolta, o kterém se už roky šušká, že má raději mužské "kamarády" v ložnici, než sličné děvy, které se mu do postele cpou už od dob Pomády (1978). A není tak překvapení, že se před pár měsíci Travoltův masér rozhodl zažalovat ho o dva milióny dolarů, protože ho prý měl herec sexuálně obtěžovat. K žalobě se přidal ještě druhý masér, ale nakonec se oba  (z neznámého důvodu) rozhodli v soudní při nepokračovat.

Dva jsou fajn, tři jsou lepší

Na sexuální nahrávky už řeč přišla, dnes se stávají běžnou součástí marketingové kampaně některých celebrity, ale jsou i takové, které dokáží vyvolat pobouření. Něco o tom ví Eric Dane, hvězda seriálu Chirurgové. Na internet se dostala nahrávka, kde jsou Eric, jeho žena herečka Rebecca Gayheart a bývalá Miss Teen USA Kari Ann Peniche nahatí ve vířivce a rozverně se baví o tom, jaká by byla jejich porno jména. Na záznamu není vidět jejich sexuální akt (pro někoho je to možná škoda), ale i tak byli prudérní Američané docela pobouření.

Ve třech to má očividně rád i Rob Lowe, hvězda skvělého sitcomu Parks and Recreation. Alespoň to tak vypadá na videu z roku 1989, kde skotačí s dvěma slečnami. Nuž dobrá, někomu jedna ženština nestačí, to by se dalo pochopit, problémem bylo, že jedné z dívek bylo šestnáct let. Rob se ale dušoval, že o tom neměl ani "tucha". Mimochodem, druhá část kazety ukazuje herce s kamarádem, jak skotačí se sexy modelkou. Rob ví, jak si užívat v ložnici, o tom není sporu.

Pikantnímu skandálu se nevyhnul ani legendární komik Charlie Chaplin, který byl obviněn z toho, že přepravil ženu přes hranice státu za účelem sexu, což bylo ve čtyřicátých letech minulého století považováno za nelegální. Nakonec byl ale shledán nevinným.

Nikdo asi nebude v šoku, že Charlie Sheen má na "triku" také šťavnatý skandál. Tedy, on jich má na kontě mnohem více, ale ještě předtím, než rozpoutal válku s tvůrci seriálu Dva a půl chlapa, se stal hutným soustem pro bulvár, když se přiznal k tomu, že využíval služeb dívek známé hollywoodské "bordelmama" Heidy Fless. Právě během soudního procesu s touto dámou, který se týkal kuplířství a daňových úniků, Charlie jako svědek přiznal, že za dva roky utratil u Heidy pěkných 50 tisíc dolarů.

Ovšem Charlie v tom není sám, Hugh Grant také nemám problém s tím, dát nějakou tu kačku za erotické služby. Ale měl smůlu, že u ho u toho nachytala policie, skončil tak na den ve vězení a musel zaplatit pokutu. A stálo ho to také vztah s jeho tehdejší ženou Elizabeth Hurley. Následně Hugh prohlásil, že "udělal špatnou věc".

Jude Law sice nezahnul své bývalé manželce Sienně Miller s provozovatelkou nejstaršího řemesla na světě, za sexuální služby neplatit a neutrácel tak peníze z rodinného rozpočtu, ale zase provedl něco, co je úděsné klišé. Užíval si s chůvou. Jude, když už tedy musíš mít aférky, tak alespoň v originálním duchu, ne?

I když pravda, ani Arnold Schwarzenenegger nepřišel s ničím novým. Na světlo světa se dostala zpráva, že za zády své ženy Marie Shriver měl sexuální eskapády s jejich hospodyní. Myslíte, že v krátké sukýnce a v předklonu oprašovala jeho ceny Mr. Olympia, zatímco po něm házela očkem?

Málokdo by asi tipoval, že David Letterman, který na obrazovce působí velmi slušně a relativně uhlazeně, rád prohání sukně slečen, které pro něj pracují. Přiznal se, že měl sexuální styk s několika svými zaměstnankyněmi. David holt nectí pravidlo: "Co je v domě, není pro mě."

O rozruch se nedávno postarala Lindsay Lohan, která byla kdysi zpěvačkou a herečkou, ale aktuálně na sebe poutá pozornost spíše skrze různé průšvihy. Hvězdička zveřejnila seznam svých milenců a figurují na něm jména jako je Colin Farrell (který mimochodem před pár lety vyvolal rozruch, když se na veřejnost dostala nahrávka jeho sexuální eskapády s exotickou prostitutkou), Benicio Del Toro, Ryan Phillippe, James Franco nebo Jamie Dornan. Však, proč ne, děvče je mladé, živelné, problém je, že hromada z pánů je ale ženatá.

Do postýlky jedině s rejžou

S režisérem pod deku se rozhodla skočit Kristen Stewart, které se zalíbil Rupert Sanders (Sněhurka a lovec). Dobrá, to se stát může, ale průšvih byl, že Sanders je ženatý a Kristen v dané době chodila s Robertem Pattinsonem. A zahnout fešákovi ze Stmívání, to fanoušci (spíše tedy fanynky) neodpouští, Kristen se tak stala jednou z nejvíce nenáviděných celebrit. Tak snad alespoň to skotačení s Rupertem stálo za to.

Režisér Woody Allen sice vypadá jako zagroškudla, ale tenhle subtilní chlapík je pěkný divočák. Jeho bývalá žena Mia Farrow to zjistila, když našla nahé fotky jejich adoptivní dcery Soo-Yin a vyšlo tak najevo, že Woody má trošku jiné představy o termínu "otcovská láska". Allen k tomu poznamenal: "Srdce touží, po čem touží." Prostě romantika.

Nejen Mia Farrow poznala, co to je mít zlobivého manžela. Nepěkné zkušenosti s chotěm má i Sandra Bullock. Ta se vdala za motorkáře Jesseho Jamese, kterému ale nestačilo osedlávat jen svého kovového oře. Objevovaly se zprávy, že má bokovky a nakonec potetovaná tanečnice Michelle McGee prohlásila, že například sledovali Sandru z postele, když se vydala na předávání cen MTV. To jsou hodní, že se dívali na pořady se Sandrou. Samozřejmě vztah skončil rozvodem. A mimochodem, Jessemu se docela divíme, někdo má rád holky, někdo zase vdolky, ale vyměnit Sandru za poněkud zvláštní Michelle, to nám nepřipadá jako nejlepší rozhodnutí (i když stejně jim vztah nevydržel).

Zaskočil vás některý skandál nebo věříte, že v Hollywoodu provádí podobné věci skoro každý, jen se jim to daří tutlat?

1 komentářů:

  1. A co Roman Polanski , ten nemuze ani do USA jinak by ho sbalily hned na letisti :)))

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.