sobota 12. dubna 2014

Britains Got Talent 8: Zmatená sova, pojídač cibule, Wonder Woman a úžasná skupina Light Balance - podívejte se na fotky a první videa

Zatímco v Česku a na Slovensku si televize JOJ a Prima dávají minimálně pauzu /diváci si ji svým způsobem vyžádali/, v Británii jede Britains Got Talent nezměněným tempem dál a vysílat se bude minimálně do roku 2016. Osmá řada startuje už dnes. Vrátí se v ní osvědčená porota ve složení Simon Cowell, David Walliams, Alesha Dixson a Amanda Holden a protože tři z porotců jsou poměrně čerstvými rodiči, reklamní kampaň se zaměřila právě na tento fakt.
 


ITV má k dispozici obří rozpočet, takže není pochyb o tom, že i letos nás čeká mimořádná dávka zábavy. Britská produkce samozřejmě mapuje dění v národních verzích, takže se dá čekat, že uvidíme některé nápady, které už jsme viděli dřív. Loni přišli britové jako jedni z posledních se stínovým divadlem, letos mají pro změnu taneční led show. Tu mělo i Česko Slovensko má talent 4 v podobě Moving Lights, skupina, kterou uvidíme v britské verzi je ale ještě o stupeň dál co se preciznosti a nápadů týče.



Chybět nebudou samozřejmě ani bizarnosti jako zmatená sova nebo pojídač cibule. Jde sice o adaptace už viděných vtipů /vzpomínáte na pojídání čokoládových koulí a všemožná neposlušná zvířata?/, ale stejně pobaví.



Tréma dezorientovala ptáka.



Dojde i boyband, který zpívá muzikálové melodie.



ITV také dala k dispozici fotografie z dalších čísel. Takže nás podle všeho čekají kovbojové, wonder woman, gerontofil se svojí matkou, který nejspíš postoupí a nějaká strašně dobrá zpěvačka, která dojde ještě dál:-) Tipujeme.









Uvidíme i vítěze Česko Slovensko má talent 4 Mira Sýkoru? V ukázkách se zatím neobjevil, ale podle našich informací byl nedávno v Anglii. Je také možné, že se byl jen ukázat britské produkci a objeví se v BGT až za rok..

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.