neděle 16. března 2014

X factor 2. díl: Vaše názory

První díl X factoru si minulý týden vysloužil především pochvalu těch, kteří se dívali a srovnávali ho s Hlasem, pro televizi je ale podstatné, kolik lidí se dívalo - a bylo jich málo. Hrál v tom kromě Doktorů z Počátků a Čtyři v tom roli také fotbal? S jakými zpěváky přijde X factor dnes? Jak se vám líbil? A jakou tipujete jeho sledovanost?

10 komentářů:

  1. Proč jste nedali víc prostoru Pavlíně z VyVolených? Nějaký ukázky z vily, finále apod.? Je to tam samej nezajímavej Slovák, kterým tam je věnovanej všechen čas a zajímavým lidem ne. Zklamali jste mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne osobne se hrozne libil ten pan co hral na kytaru svoji vlastni pisen.Tu ,,Stripky napadu."Vim,ze to nebylo dokonale,ale pro me tak trochu ano,takove kouzelne.

      Vymazat
  2. Líbilo se mi, že ubylo trapných lidských příběhů, mělo to švih a šťávu. Porota dobrá, nejlepší Klempíř :-)) A dobrá byla ta holka ve válenkách, co zpívala Alanis Morisette, i když to nebyla zas až taková bomba. Lazar trapný neskutečně. Víc si z toho nepamatuju.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty pribehy nejsou trapne, ti lide je prozili, nevymysleli si je a museli si to vybojovat. Asi je to spis o tom, ze lide uz jsou pribehy presyceni nebo jich je v danem dilu zbytecne moc a nebo je blbe vypravime. Tezko to odhadnout, kazdopadne na to reagujeme, jen to nejde ze dne na den. Priste uvidite, ze pribeh a slzy neznamenaji v teto show postup - a projevi se to i v tehle show i dal. Nam jde o zpev, o to najit cloveka, ktery ma realnou sanci uspet na trhu. A myslim, ze obecne tam bude v pristim dilu jeste vic dobrych zpevaku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty příběhy jsou nejen trapné, ale hlavně celé je to nevkusné. Na pódium přijede kluk na vozíčku a porota z něj začne páčit podrobnosti o jeho nehodě? WTF? I vypitý buran se základním vzděláním se umí chovat líp.

      Vymazat
    2. Já chápu, že lidi ty příběhy prožili...ale proč by mě mělo zajímat, že ten a ten má matku s rakovinou? Jako pak mu mám víc fandit? Tenhle americký a povrchní přístup mi připadá mimo. Točit se teď první Superstar, tak bysme poslouchali jenom to, jak chuderce Anetě umřela maminka. Jenže to se ještě tady ten přístup tak netlačil a lidi mohli klidně hlasovat pro ni díky tomu, že prostě dobře zpívala a měla zvláštní charisma. I bez příběhu.
      (můj názor je ten první Anonymní, na který Gorilla reaguje).

      Vymazat
    3. Prvni SuperStar prisla v jine situaci. Takovy format tu nebyl atd. Pak pribehy zacaly fungovat, divaci chteli vic a vic, silnejsi emoce... ted je zjevne, ze je situace zase trosku jina, casr divaku, hlavne ta poucenejsi a divacky zkusenejsi, chce zase trosku neco jineho. Myslim ze treti dil pristi tyden ma dobry balanc mezi tim vsim a potesi vas, uvidime.

      Vymazat
  4. Můžu se zeptat někoho kompetentního z produkce, zda by se mohl vyjádřit k tomu, proč budou JEN 3 ŽIVÁ KOLA? Viděli jste vůbec zahraniční verze, vždyť vztah diváka k soutěžícím se tvoří teprve právě u živých kol, kterých bývá většinou kolem 8 a více. Jestli je důvodem malá sledovanost, tak to jste do toho radši neměli vůbec chodit, protože tohle je totální zprznění formátu. A to je zatím zvládán skvěle, jak formát, tak porota, zpracování - řekl bych na světové úrovni. Bohužel je to vše zabito tím odstřižením živých kol. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ani nevěděl. No tak to se sledováním rovnou končím. Ach jo. A tak slibně to vypadalo, ačkoliv Prima dělá vše pro to, aby ten pořad neměl žádnou sledovanost.

      Vymazat
    2. Nejhorší je, že se tady ani nikdo nevyjádří.., pokud vím, jedním ze zdejších správců je p. Franta, který je ve vedení produkce XF, ale ani zde se odpovědí nedočkáme, hlavně že na předchozí komentáře jasně a hned reagujete...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.