pondělí 17. března 2014

Přehled novinek za týden 9.3.2014 - 16.3.2014

Jaká oscarová vítězka si možná zahraje ve Star Wars? Které hvězdy se vrátí ve třetím filmu 96 hodin? A kdo by si mohl zahrát Dr. Dooma v rebootu Fantastické čtyřky?

Čerstvá držitelka Oscara exotická Lupita Nyong´o pokukuje po roli v sedmé epizodě Star Wars.
 
Zemřel herec Otakar Brousek st., který se objevil v desítkách filmů (Svatby pana Voka) a seriálů (F. L. Věk) a proslavil se také intenzivní prací v dabingové oblasti (namluvil Brumbála v sérii filmů o Harrym Potterovi).
 
Ve třetím dílu 96 hodin uvidíme nejen Liama Neesona, ale vrátí se i Famke Janssen a Maggie Grace.
 
Šestého května 2016 nás čeká v kinech zajímavý souboj. Vypadá to, že se o přízeň diváků budou ucházet dvě komiksové pecky Batman vs. Superman a třetí díl Captain America.
 
Helena Bonham Carter se vrátí v pokračování Alenky v říši divů.
 
Zemřela režisérka Věra Chytilová, bylo jí 85 let.
 
Dr. Dooma by si v rebootu Fantastické čtyřky mohl zahrát jeden ze čtveřice Toby Kebbell, Domhnall Gleeson, Sam Riley nebo Eddie Redmayne.
 
Kandidáty na režii marvelovského Dr. Strange jsou Scott Derrickson (Sinister), Mark Andrews (Rebelka) a Jonathan Levine (Mrtví a neklidní).
 
Necenzurovaný trailer k filmu Devil´s Knot.
 
Ukázka z chystaného pokračování seriálu 24 hodin.
 
Film 300: Vzestup říše během premiérového víkendu ovládl americká kina. Tržby 45,05 miliony dolarů stačily na první místo. Bitva u Thermopyl ale startovala s více než 70 miliony dolarů. . Kompletní přehled návštěvnosti tady.
 
Filmovou podobu hitové videohry The Last of Us bude spoluprodukovat Sam Raimi, scénář napíše Neil Druckmann, kreativní ředitel herní předlohy.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.