středa 5. března 2014

Trailer: Transformers: Zánik - Jsou zpět a s nimi i Dinoboti

Michael Bay se sice zařekl, že se k Transformers už nevrátí, ale kecal, rozmyslel se a tak 26.6. uvidíme další díl, který sice na původní filmy navazuje, ale představuje nové obsazení v čele s Markem Wahlbergem. Ten hraje tatíka, jehož jediným cílem je zajistit světlou budoucnost pro svou dceru (Nicola Peltz). Jenže, když do garáže dotáhne zvláštní auto, ze kterého se vyklube jeden z Transformers, situace se zkomplikuje.

Ukázka začíná velmi komorně, skoro se zdá, že uvidíme rodinné drama, ale to se samozřejmě rychle změní a dění "zbayovatí", takže se dočkáme videoklipového střihu, megalomanských scén plných záběrů destrukcí měst, výbuchů a soubojů obřích robotů. Třešinkou na dortu jsou pak oblíbení Dinoboté.

Zatím nás nechává upoutávka relativně chladné, čekali jsme něco, co nás posadí na zadek, ale toho jsme se nedočkali (možná proto, že už jsme viděli tři podobné filmy, takže se vytratil WOW efekt), tak snad příště.

Zaujalo?


4 komentářů:

  1. Dost nuda... Už trojka stála za dvě věci, když sebrali Megan Fox... Čtyřka s úplně jiným obsazením, to už je jen ždímání zavedené značky... Děkuji, nechci ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. de videt ze si pojebany decko co cumi jenom na namysleny devky co by ti stejnak nedala ani cuchnotu k ponozce a ne na akce se prober kamo

      Vymazat
  2. No kdyby tam nebyl Mark Wahlberg tak snad ani neni důvod se o ten film nějak zajímat. No ale upřít se nedá aspoň fakt, že styl je trochu odlišný oproti trilogii, ale je to zase jenom trailer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mne je prave Mark dost odporny i jako herec i jako clovek, takze pro me kino, diky ne a to Transformeri sagu mam rad, prekousnul sem i dvojku i to ze preobsadili Megan, ale todle uz vazne ne. Dej mi pripada stejny jako u trojky a nic noveho mi neprinasi. Jedine proc bych na to sel, je Stanley Tucci tam a kdyby tam mel nejake cameo Shia a Megan, tak to by byl duvod jinak ne diky. Nevim ale me uz ty vybuchujici baraky nepridou nejak moc cool, asi sem se toho uz prejedl nevim. Meli by prijd uz s necim novym. To radsi nez na T4 pujdu na novou Godzillu , ktera mi prijde hrozne fajn, myslim trailer.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.