čtvrtek 20. března 2014

TRAILER: Kobra 11 bude temnější, vážnější a Semir zarostlejší!


Kobra 11 načíná svou už neuvěřitelnou 35. řadu. A s ní přijde mnoho změn.

Kobra 11 je v Německu už naprostou legendou mezi akčními seriály a jak to tak vypadá, stále se ještě nemá ke svému konci. Nálož natáčecích dnů plných akce však ne všichni dokážou utáhnout příliš dlouho (pokud se nejmenujete Erdogan Atalay), a tak dochází k časté výměně herců v rolích parťáků nezničitelného Semira Gerkhana.

V průběhu let jsme v Kobře viděli a zažili spoustu změn, jednou z nejvýznamnějších bylo při příchodu Toma Becka přidání na humoru. Jenomže Semirův parťák Ben se rozhodl raději věnovat hudbě než pronásledování zlodějů, vrahů a vyděračů, a tak i on po několika letech skončil. A právě jeho poslední série byla předzvěstí toho, co teprve přijde. Výrazně v ní totiž ubylo humoru a přidalo se na vážnosti. Obzvláště Semir to od scénáristů schytal na všech frontách, když se mu na chvíli vrátil kolega André Fux (který byl patnáct let považován za mrtvého) a pak také, když se mu začal hroutit osobní život. Poslední ranou byl Benův odchod.

No a tak se nemůžeme divit, že trailer na 35. sérii není příliš veselý. Ze Semira je troska poháněná vztekem, seriál ještě více přidal na hutné atmosféře a nový komisař Alex Brandt taky nevypadá na nějakého vtipálka. Zkrátka a dobře, tohle bude podle nás pro Kobru 11 v Německu zlomový rok. Buď diváci brutální obrat z rozjuchaného seriálu s prasaty na dálnici k temné atmosférické podívané rozdýchají, nebo Kobře 11 dojde palivo a nadobro se zastaví.

Nová série v Německu premiéruje už ve čtvrtek 27. března.



Zaujal vás serióznější trailer na novou Kobru?

23 komentářů:

  1. Vypadá to dobře, ale mam pocit že to Erdogana už asi moc nebaví, podle toho jak je zarostlý, jinak Kobru 11 jsem sledoval dlouhou dobu, když jí ještě dávali na Nově. Když přišel Fanda, který u nás chytáme teprve cca půl roku, tak jsem o dost dílů přišel, a stahovat se mi to nechtělo, takže uvidím zda se ke Kobře vrátím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Semir je TROSKA takže zarostlost je kvůli tomu imo.

      Vymazat
  2. Bych se ani nedivil kdyby tato série byla pro Erdogana poslední.

    OdpovědětVymazat
  3. Bude 19.řada, ne 35.řada. Netuším, kde jste na to přišli :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude 35. řada. 19. je podle Novy. RTL vysílá dvakrát do roka. Na podzim a na jaře osm dílů. A vždycky to číslují jako novou sérii. Tady pak dají rovnou šestnáct dílů a číslují to jako jednu řadu.

      Vymazat
    2. No jo, ale to je pro českého diváka fakt matoucí. Já jsem si taky říkal, kde to nabralo 35 řad, když jsem se na to přestal dívat někdy u 13. řady a od té doby určitě neuplynulo 22 let. :)

      Vymazat
  4. bude dobře že to potemni konečně jsem se po letech dočkal

    OdpovědětVymazat
  5. Andre žije? Ten byl ze všech nejlepší! Ve které sérii se tedy vrátí, respektive by mě jestli nevíte i konkrétní díl, na to bych se totiž rád podíval :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem to nevěděl, i když jsem si hned po jeho "smrti" na konci 3 serie říkal, že se určitě ještě někdy objeví. prostě André Fux byl borec největší.

      Vymazat
    2. Přesně v to jsem doufal i já, to že v moři nikdy nenašli jeho tělo tomu jen hrálo do karet :-)

      Vymazat
    3. Andre se vrací v dílu, který nese název "zmrtvíchvstání" díly jsou 2. (Možný spoiler) Andre hrál jen svou smrt. Pak se objevil, ale na druhé straně (jako hajzl:D) Nevím, jak ostatní, ale já zrady miluju a proto se mi tenhle díl moc líbil :). Ale pořád to, že se vrátil neznamená, že je Kobra lepší ... jako za starých časů, protože není :/ :( Přesto se mi stále líbí :) . Ted' ten nový part'ák... Alex, sice jsem viděla pár dílů, ono jich zatím ani moc není, ale moc se mi ty díly líbí :) ... A to, že je Semir zarostlý.. však má už celkem roky, je mu kolem 40. To se dá čekat, celkem zestárnul ... Stejně jako Andrea.. Koukněte na první díl s ní a ted' na poslední :) To je celkem rozdíl, ale to bych tak nehrotila.. :)

      Vymazat
  6. Takže, Erdogana Kobra stále baví, jen bude ze Semira ochlasta, kterému zahýbá manželka. André žije nebo respektive žil. Vrátí se do jedné jediné epizody, bude hrát naprostého hajzla, kdo měl rád Andrého, ať se radši vůbec na tuto epizodu nedívá. Není to André jako kdysi. Vrátí se jen a pouze na jednu epizodu, kde stejně definitivně umře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to si delate srandu:D:D:Dja prestala koukat nekdy v 11 serii. A nakonec ho zabil Semir ne8-)

      Vymazat
    2. tak tomu se nesmíš divit zabili mu celou rodinu

      Vymazat
  7. to je podle mě schválně to s tou zarostlostí zdůraznuje to že je ze semira troska rozpad manželství,odchod partnera,úmrtí fuxe atd.

    OdpovědětVymazat
  8. vrátí se někdy ben jager pro simiera by to bylo lepší ben byl jeho nejlepší parták

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si to přála (2017)��
      Ben byl nejlepší..

      Vymazat
  9. a kdy to bude vysíláno v čr?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je otázka na zástupce Novy. Zkuste jim napsat na jejich kontaktní mail, najdete ho na www.nova.cz. Ale teď běží v Německu druhá polovina téhle nové řady, takže můj osobní typ je, že to bude příští rok - na jaře nebo na podzim.

      Jan Liška

      Vymazat
  10. Možno tam chýba ten humor ale je to asi jedna z naj Kobier 11.
    Je tam oveľa viac akcie ako v predošlých dieloch. Celkom fajn.

    OdpovědětVymazat
  11. XIX. série, epizoda 9 (zabili matku malého Felixe ). Je tam divadlo a árie - neví někdo, co to je za operu, event. árii?

    OdpovědětVymazat
  12. Pro upřesnění:
    Římská číslice za názvem znamená produkční sezonu u RTL,takže:
    XIX.sezona obsahuje 35 a 36 řadu (2x7 epizod-piloty vcelku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. XX.sezona obsahuje 37 a 38 řadu (2x8 epizod-piloty vcelku)
      končí natáčení 39 řady(7 epizod)a už jsou připraveny tři scénáře pro 40 řadu (XXI.sezona).

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.