pondělí 24. března 2014

Přehled novinek za týden 16.3.2014 - 23.3.2014

Kdy se bude odehrávat sedmé epizoda Star Wars? Jaké mutanty by rád Singer viděl v X-Men: Apocalypse? Kdo se ujme režie filmové adaptace videohry Splinter Cell? Jaká bude tématika další řady American Horror Story? A další hromada novinek.

Další sólovky Wolverinea se dočkáme 3. března 2017, scénář napíše David James Kelly a hlavní roli si zopakuje Hugh Jackman.
 
 
Bryan Singer zvažuje, že do filmu X-Men: Apocalypse zahrne mutanty Gambita a Nightcrawlera.
 
Autor knižní předlohy ke Hře o trůny George R.R. Martin by rád viděl seriál na velkém plátně. My nejsme proti.
 
Režisér Doug Liman dohlédne na filmovou verzi videoherní série Splinter Cell, hlavní roli by si měl zahrát Tom Hardy.
 
Reboot Krotitelů duchů se začne natáčet příští rok, ovšem již bez Harolda Ramise, který zemřel a z režijní pozice odstoupil Ivan Reitman, který pomůže najít svou náhradu.
 
Sedmá epizoda Star Wars se bude odehrávat 30 let po událostech v Návratu Jediho. V centru dění bude "heroické trio" mladých postav, kterým budou sekundovat "známé tváře".  
 
Tématem čtvrté řady American Horror Story bude putovní cirkus. Vrátíme se do padesátých let minulého století a Jessica Lange naznačila, že čtvrtá řada bude její poslední.
 
První trailer k adaptaci knihy The Maze Runner Jamese Dashnera.
 
Marc Webb, režisér prvního a druhého dílu Amazing Spider-Man, natočí i třetí díl, čtvrtý ale režírovat nebude.
 
Nejnavštěvovanějším filmem tohoto víkendu v USA je Dobrodružství pana Peanbodyho a Shermana, novinka Need for Speed skončila na trojce s 17,81 miliony dolarů. Kompletní přehled najdete tady.
 
Další upoutávka na Captain America: Návrat prvního Avengera blíže představuje novou postavu Falcona. Mimochodem, první reakce na film jsou extrémně pozitivní.

9 komentářů:

  1. Ech...přiznávámm se že jsem z toho nějak nepochopil kterou oscarovou herečku teda lákají tvůrci Hvězdných válek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lupita Nyong'o, ale to už je novinka z předchozího období, spletl jsem se, minulý týden bylo novinkou, do kterého období bude sedmá epizoda zasazena :D.

      Vymazat
  2. Pro me je zase zklamanim ze uz tu chybi slozka " Navstevnost kin" kde jste drive psali jak si jaky film vedl a vede. Bylo to rozhodne prehlednejsi nez kdekoliv jinde a s kolegama jsme byli vzdy zvedavi jak si film vedl. Kdyz to nehodite nazpet tak o tom aspon popremyslejte ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ???
      Na co je dobrý, aby popřemýšleli o tom, jak to nehodí nazpět?

      Vymazat
    2. Každou neděli v podvečer najdete v pravém sloupci "Novinky" krátké shrnutí návštěvnosti kin a odkaz na kompletní přehled :). Bohužel rubrika nebyla tak oblíbená, takže jsme ji v současné době pozastavili, ale nevylučujeme, že by se mohla časem vrátit :)).

      Vymazat
    3. Anonymni: Jste jeden z typickych lidi ktere navstivi server jednou za zivot a jen tak si sem neco hodi aby si nahonili ego. Navstevuji tyto i jine stranky kazdy den, protoze jsem milovnikem filmu. Byla to jen fraze..
      J.L.: dekuji, o tom sloupci vim :-) jenze Vami zpracovane navstevnosti kin I celosvetove byly nejlepsi. A stara podoba stranek byla preci jen privetivejsi. Aspon u me.

      Vymazat
    4. Díky, lichotky já rád :D. Pokud bude čas, zkusím se k tomu vrátit, ale jelikož zpracovávám poměrně časově náročné články a aktuálně kolegové příliš nepřikládají ruku k dílu, musel jsem Návštěvnost kin vypustit, protože na ni nezbývá čas, ani síly.

      Vymazat
  3. V článku máte chybu. Tento víkend bodovala v kinách Divergencia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není tam chyba, návštěvnost kin se týká neděle 16.3., aktuální návštěvnost je uvedena ve sloupci Novinky.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.