středa 19. února 2014

Trailer: Guardians of the Galaxy - Strážci galaxie jak jste je nečekali

A je to tady. První trailer ke Guardians of the Galaxy přistál v show Jimmyho Kimmela a my nemáme slov. Nejvtipnější, nejoriginálnější a nejodvážnější trailer, jaký dosud kdy Marvel vypustil do světa. Ale podstatné je, že to funguje. Hugačaka hugačaka pravděpodobně některé pobouří a bude se o tom diskutovat, ale změnit to už nejde. První trailer je zkrátka takový jaký je a my se ptáme: Jste spokojení?

Související: Guardians of the Galaxy: Kdo je kdo? 

11 komentářů:

  1. Ze včerejška těch 15 vteřin vypadalo jako opravdu vážně pojatá scifi podívaná, první trailer jako by ukazoval úplně jinej film, ale já jsem pro, mě se to líbí, nakonec nás určitě čeká (já teda jako fanoušek marvelu doufám) jeden z nejlepší filmu roku, marvel nastavuje velikou laťku a oproti vážnějšímu tónu dc comics to bere zase trochu odlehčeně a ono to, ale vychází

    OdpovědětVymazat
  2. akorat ze, tahle hugacaka neni od Davidea, ale uplne nekoho jinyho. http://www.youtube.com/watch?v=Bo-qweh7nbQ

    OdpovědětVymazat
  3. Že bych tam zpozoroval sběrače z Thora?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ten uz byl predbezne oznamenej, jako zaporak

      Vymazat
    2. jako záporák ne, on je neutrál on hraje na obě strany

      Vymazat
    3. Psali jsem o tom tady http://www.gorilla.cz/2013/12/guardians-of-galaxy-kdo-je-kdo.html

      Vymazat
  4. Tak ke štěstí mi chybí už jen scéna s Glenn Close, jinak jsem nadšený.

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím to vypadá zajímavě, rozhodně to vypadá zajímavěji než Avangers.

    OdpovědětVymazat
  6. Vynikající, jestli si to nějakým dalším trailerem nepokazí, tak na to jdu do kina na 100% :)

    OdpovědětVymazat
  7. Může Marvel natočit něco děsivějšího, ještě méně koukatelného a totálně nevtipného než byl Thor 2? Ano, dnes jsem se o tom přesvědčil...Tohle je něco hrozného!

    OdpovědětVymazat
  8. Nechápu, proč je Ronan žalobce obsazen jako záporná postava, jestli si pamatuji správně, tak v komiksech, které se týkají Anihilace, které jsem před časem četl, to byla jedna z hlavní kladných postav. No, uvidíme jestli režísér utáhne tolik zajímavých postav, které podle mého názoru by si zasloužily vlastní film. Nova, Drax Ničitel (vypadá katastrofálně). Jinak se velice těším na Rocket myvala a groota. U komiksu jsem se několikrát zasmál nad jejich hláškama. Myslím, že se Disney vydal dobrým směrem, tohle je pro mě komisková lahůdka, daleko lepší než Avengers či F4. Jediné komisková série, které u mě porazily vesmírné hrdiny jsou X-meni. To už je úplně jinačí luxus.:)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.