úterý 25. února 2014

Trailer: Godzilla - Legendární monstrum řádí v dalším traileru a vypadá to hodně lákavě

Čím více materiálů jsme z nové Godzilly viděli, tím více jsme se na ni těšili a nový trailer na tom nic nemění. Naopak, čím dál netrpělivěji vzhlížíme ke květnu, kdy se dočkáme premiéry. První americká verze z roku 1998 nedopadla podle představ fanoušků gigantického monstra, ale druhá má rozhodně velký potenciál.

Ukázka je svým způsobem poměrně komorní, hudba je úderná, ale minimalistická, Godzillu v celé její kráse v podstatě neuvidíme, ale přesto je jasné, že nás čeká monumentální podívaná, která doslova volá po velkém plátně a přebassovaných reprobednách.

Přiznáme se, že jsme hodně optimističtí a bylo by pro nás velkým překvapením, kdyby nová Godzilla nedopadla dobře. Vkládáte v ní také velké naděje?


5 komentářů:

  1. Zdá se mi to nebo v té druhé půlce je použitá hudba z Vesmírné odysey?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hudba použitá také ve Vesmírné Odysey ale ne hudba z Vesmírné Odysey v tom smyslu že by její nejslavnější fláky byly vytvořeny pro potřeby tohoto filmu.Ve skutečnosti si je Kubrick vypůjčil od slavných(a méně slavných)skladatelů .-).Hudba z jiných filmů se jinak zcela běžně používá v trailerech filmů dalších a ta hudba kterou označuješ jako z Odysey je ve skutečnosti velmi nepřeslechnutelně používána v upoutávkách na tuhle Godzillu od samého začátku.

      Vymazat
  2. Typickej Nolanovskej Trailer :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Heisenberg tomu dodává uplně jiný rozměr! :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.