pondělí 20. ledna 2014

Přehled novinek za týden 12.1.2014 až 19.1.2014

Do kterého období se vydá čtvrtá řada American Horror Story, na kdy byla přesunuta premiéra Batman vs. Superman a kdo si zahraje hlavní roli v dalším filmovém Tekkenovi?

Warner Bros. se rozhodlo přesunout premiéru Batman vs. Superman téměř o rok, z 17. července 2015 na 6. května 2016, v ten den má premiéru i zatím blíže nespecifikovaný projekt od Marvelu.
 
Prezidentka Lucasfilm Kathleen Kennedy naznačila, že sólové filmy postav ze Star Wars nebudou rozvíjet příběh z hlavní filmové série, ale půjdou vlastní cestou.
 
V patnácté epizodě seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. se objeví Jaimie Alexander, zopakuje si svou roli Sif z filmů Thor a Thor: Temný svět.
 
Critics´ Choice Movie Awards vyhrál film 12 let v řetězech. Nejlepší herečkou Cate Blanchett, hercem Matthew McConaughey, nejvíc cen (7) získala Gravitace. Kompletní přehled zde.
 
Nový plakát k 300: Vzestup říše najdete zde.
 
Tvůrci Jak jsem poznal vaši matku se omluvili za některé gagy z aktuální epizody, protože se objevily stížnosti na jejich rasistický podtext.
 
Další řada American Horror Story zamíří do padesátých let minulého století a zřejmě do Evropy. Jessica Lange si prý už začala procvičovat německý přízvuk.
 
Johnny Depp se sešel se zástupci Marvelu, prý jednali o jeho účasti ve filmu Doctor Strange.
 
Stanice NBC objednala pilotní epizodu seriálu Constantine, postará se o ni David S. Goyer, scenárista Muže z oceli.
 
V chystané komiksové podívané Ant-Man si zahraje i Michael Douglas, konkrétně Hanka Pyma, tedy jednoho z Ant-Manů, Paul Rudd si zahraje Scotta Langa.
 
V seriálu Gotham uvidíme legendární protivníky Batmana, jako je Catwoman, Riddler nebo Penquin.
 
Prequel k filmu Tekken našel představitele hlavní role, je jím Kane Kosugi. Režii obstará muž, který stojí za Ong-Bak Prachya Pinkaew.
 
Americká kina ovládl film Na život a na smrt, za premiérový víkend vydělal 38,51 milionů dolarů. Kompletní přehled tržeb najdete tady.
 
Chystaný western Quentina Tarantina se bude jmenovat The Hateful Eight.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.