středa 13. června 2018

Trailer: Spider-Man: Into the Spider-Verse - animovaný Spider-Man se hlásí o slovo

Když v SONY oznámili, že chystají animovaného Spider-mana, dávalo to na jednu stranu smysl a na tu druhou vůbec ne. Přece nedávno přineslo novou verzi hraného, tak proč k tomu přidávat dalšího. Jenže Miles Morales je dostatečně populární a tak tu máme dost možná revoluční počin.

Spider-Man: Into the Spider-Verse bude mít premiéru dle původního plánu 14. prosince 2018 a pokud by byl mega úspěšný (což se klidně může stát), mohl by předznamenat novou mánii, kdy na nás studia budou chrlit superhrdinské animáky.

Trailer rozhodně není marný, to nejzajímavější je ale animace, která si bere inspiraci z anime a jasně cílí nejen na děti, ale i nerdy a geeky, kteří jsou potenciální silnou cílovkou. Jestli na tohle vyrazím do kina si nejsem jistý, ale zatím to vidím tak, že spíš ano než ne. A vy?


2 komentářů:

  1. Komiksovky mam rád, ale doufam že toto opravdu úspěšný nebude, trailer mě vubec nezaujal a vypadá opravdu divně, už opravdu neví co mají točit. Černý už cpou všude.....

    OdpovědětVymazat
  2. Než jsem se na to podíval, říkal jsem, páni to zase bude blbost a překvapivě si mi to celkem líbilo. Černoši mi nevaděj. A to jak tam ten táta šel do toho kluka před školou :-D.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.