pátek 8. prosince 2017

Trailer: Jurský svět: Zánik říše - co je nebezpečnější než všichni dinosauři dohromady?

Začíná to jako reklama na Budweiser, ale chystá se na nás velká divočina, jen se podívejte.


Trailer pro Jurský svět: Zánik říše je konečně tady a jedno se musí nechat - rozhodně nešetří záběry a spoilery. Po téhle impozantní upoutávce zkrátka víte, co dostanete a že toho bude fakt hodně. Místy možná až moc a asi ve dvou místech jsem měl pocit, že to je ukázka z přepáleného Jacksonova King Konga, nad tím vším se ale pro mě klene jméno J. A. Bayona, kterému prostě věřím. Bayona zatím vždycky dokázal natočit smysluplný a fungující film a doufejme, že Jurský svět: Zánik říše nebude výjimkou.

3 komentářů:

  1. Proč by ten park vznikal v první řadě na ostrově kde je sopka? Mně už jenom to ukazuje že to bude ještě horší než poslední díl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozno podla scifi: Ak sa Hammond rozhodoval, kde postavit park, tak uprednostnil ostrov s vyhodnou geografickou polohou pre co najviacsi pocet navstevnikov za sezonu, aj za cenu toho, ze sa tam nachadza potencionalne spiaca sopka, kde je sanca mozno 1/10000 ze dojde k nejakej erupcii ... ;)

      Vymazat
    2. Jako by se někdo zabýval tím, že takové San Francisco leží na San Andreaském zlomu....že Yellowstone je supervulkán a i tak tam návštěvníci jezdí....Etna s Vesuvem jsou činné sopky a taky se kolem celá staletí rozrůstají města.
      Za celou historii se tohle děje běžně...Ale jednou se něco takového udělá ve filmu a hned to někomu příjde nelogické :D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.