sobota 4. listopadu 2017

Je konec! Kevin Spacey vyhozen z House of Cards

Kariéra slavného herce, který byl za svoji roli pětkrát nominován na EMMY, se hroutí jako onen pověstný domeček z karet.

Kevin Spacey dostal vyhazov ze seriálu House of Cards. Za vyhazovem stojí obvinění ze sexuálního obtěžování. Spacey se za ně sice omluvil, tím se ale současně přiznal a Netflix poté, co výrobu seriálu pozastavil, nakonec celou situace vyřešil tím nejtvrdším způsobem. Současně byl zrušen i další Spaceyho projekt - životopisný snímek Gore o životě Gore Vidala, ve kterém měl herec ztvárnit hlavní roli.

Netflix k celé situaci vydal doplňující prohlášení, ve kterém řekl, že nebude vyrábět jakoukoli verzi House of Cards, ve které by se Kevin Spacey objevil. Společnost Media Rights Capital, která House of Cards pro Netflix vyrábí, tak bude muset najít jiný způsob, jak seriál nebo spíš jeho spin-off znovu dostat na obrazovky. Na tom má samozřejmě zájem i Netflix, pro který jde o jednu z vlajkových seriálových lodí.

Spaceyho obvinil herec Anthony Rapp z toho, že když mu bylo čtrnáct let, Spacey se s ním seznámil při společné práci na jedné z her na Broadwayi, pozval ho k sobě na večírek a v jeho závěru se jednoznačně pokusil mít s ním sex. Spacey se za tento svůj čin ihned po zveřejnění obvinění omluvil a přiznal, že je gay.

Kevin Spacey je považován za jednoho z nejlepších herců současnosti. Kromě pěti nominací na EMMY za House of Cards má i dva Oscary za Obvyklé podezřelé a Americkou krásu.


2 komentářů:

  1. Přišla bída na žiďáka
    a teplouši se vezou s nima.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A protože patří vzhledově mezi bílé muže,
      proti kterým byla i s jejich podporou vedena poslední léta
      ta nejtvrdší globální kampaň za mnoho desetiletí,
      tak si nezaslouží nic lepšího než připravit o vše a skončit
      pod mostem.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.