pátek 6. října 2017

Trailer: Pacific Rim: Povstání - John Boyega vede obří roboty do bitvy o budoucnost Země

Co se stane, když zmixujete Power Rangers a Transformers?

Vznikne Pacific Rim. Celkem zajímavý koncept rozjel v roce 2013 Guillermo del Toro. Nebyl to průšvih, ale nekonalo se ani filmové zemětřesení. Del Toro sérii nakonec víceméně opustil (jak je jeho dobrým zvykem), ale i když se to zdálo jako silně nepravděpodobné, sequel nakonec vznikl a míří do kin. Místo ponurých akčních scén tu máme barvami hýřící reklamu na hračky (a klidně by to mohla být i videohra), místo Idrise Elby je tu jeho filmový syn John Boyega a Scott Eastwood se tu snaží zakořenit, protože nikdy neví, v které filmové sérii se nakonec uchytí.

Trailer k Pacific Rim: Povstání rozhodně není špatný, ale kromě moneyshotu na čtveřici robotů tu není nic, co by utkvělo v paměti. A John Boyega, jakkoli je to sympaťák, na mě nedělá dojem, že by tohle dokázal utáhnout na svých bedrech - druhý Idris Elba pro mě určitě není. Triky místy kulhají, ale režie se chopil Steven S. DeKnight (seriálový Daredevil), takže výsledek pořád může dopadnout dobře - ale i špatně, protože DeKnight je hlavně scenárista, který se ovšem na tomto filmu scenáristicky nepodílel. Zato na něm dělal Zak Penn (Elektra, třetí X-meni a dost dalších blitků, také ale Ready Player One). Premiéra nás čeká 5. dubna 2018.

2 komentářů:

  1. Velky zklamani z traileru:( zadnej pocit z monumentalnosti, slaba muzika, genericky hlasky, zadnej styl. Kdyz si vzpomenu na “Today we’re cancelling the apocalypse!” z jednicky, tak tohle zatim hodne chaby.

    OdpovědětVymazat
  2. No do prdele, to bude sracka zas, vyzera to ako trailer na power rangers :/

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.