neděle 29. října 2017

Thor: Ragnarok ovládl světová kina, Jigsaw v USA zklamal

Je tu Halloween a to znamená, že do amerických kin dorazil další - už osmý - díl série Saw - tentokrát pod názvem Jigsaw.  Jak si vedl? A co na to říká Thor?

Zatímco my a velká část světa už si v kinech můžeme dát třetího Thora, za oceánem je čeká až za týden a tento víkend měli hororový. Jigsaw natočený za 10 milionů dolarů utržil v pokladnách 16 a CinemaScoreB, což znamená, že kasovní trhák se nekoná. Stačilo to sice na první místo, ale jinak jde o druhý nejhorší výsledek v Saw sérii.

Mocně se ale může slavit u Disneyho-Marvelu. Thor: Ragnarok v kinech po celém světě vysbíral 107,6 milionu dolarů. To je o 4% před Strážci Galaxie 2 a o 22% víc, než měl Doctor Strange, pokud bychom srovnávali stejná teritoria. A to Thora to nejlepší teprve čeká - za týden otevírá nejen v USA, ale i v Německu, Rusku, Mexiku, Číně a Japonsku.

Thor se tak studiu Disney postaral už teď o to, že jako jediné studio už pátým rokem za sebou překonalo na tržbách hranici 4 miliardy dolarů za rok. A to Thor ještě nedoběhl do cíle a v závěsu za ním se na trať chystá Poslední z Jediů.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.