sobota 22. července 2017

Liga spravedlnosti: Tak tenhle plakát se povedl!

Barevnější, než byste čekali, ale s nápadem. Tohle je úplně jiné DC movie universe, než na jaké jsme byli zvyklí. A ta změna se děje právě teď, před našima očima.

Warneři dali do oběhu nový plakát, který nápaditě pracuje s logy všech hrdinů a dělá z nich součást sloganu ,,You Can´t Save The World Alone". Podařená práce, která prodává vše, co je na tomto filmů podstatné.

Co je však ještě možná důležitější je potvrzení odklonu od ponuré poetiky - už jsem o tom psal několikrát, naposledy shodou okolností dnes dopoledne - a na plakátu to máme znovu. Pryč jsou šedivě modré (někdo by řekl vyblité) odstíny, které přinesl Zack Snyder a které už chyběly i na předchozích plakátech. Tenhle kousek doslova hýří barevností, má blíž k některým plakátům s Wonder Woman a působí spíš jak obal komiksového sešitu. Že by do toho mluvil Joss Whedon? Nebo plakát vznikl na základě jeho režisérské vize? Uvidíme, ale nedivil bych se, kdyby nový trailer vypadal barevně maličko jinak, než ten první. Jak se líbí vám?


1 komentářů:

  1. Fotka sama(a její kompozice a nasvícení)jasně odkazuje na dílo Alexe Rosse který se proslavil fotorealisticky malovanými komiksy(mimo jiné též pro Marvel).

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.