sobota 1. dubna 2017

Trailery: Kingovo TO porazilo Rychlo a Zběsile 8 a je novým držitelem rekordu! Podívejte se na něj s cz titulky

Fuuuha, tohle kdo by před pár dny čekal a tipoval?


Trailer k očekávané adaptaci TO vytvořil nový rekord, když nasbíral 24 hodin po svém uvedení 197 milionů shlédnutí po celém světě,  z toho 81 milionů shlédnutí v USA a 1,8 milionu sdílení na Facebooku.

To je brutální nárůst oproti dosavadnímu rekordmanovi, kterým byl trailer k Rychle a zběsile 8 se 139 miliony.

Video bylo zveřejněno ve středu ve 30 lokalizovaných verzích a okamžitě se na youtube dostalo na vrchol žebříčku trendových videí, kde se udrželo po celý den.

Za 36 hodin pak video nasbíralo TO 246 milionů shlédnutí. Kingův román, který vyšel poprvé v roce 1986, se tak zjevně v průběhu 30 let své existence stal klasikou, která si musela najít novou generaci čtenářů mezi mladými, jinak si to totiž vysvětlit neumím. King je samozřejmě autorem celosvětově úspěšných bestsellerů a základna jeho fanoušků je obří, ale na FB jich má ve srovnání s Vinem Dieselem ,,jen"  5 milionů. Druhá možnost je, že trailer se prostě povedl. Každopádně velká gratulace mému nejoblíbenějšímu autorovi i tvůrcům filmu.

3 komentářů:

  1. To je apríl? Asi ano, protože nejsledovanější trailer je Kráska a Zvíře s nějakými 120mega shlednutimi za 24 hodin. Nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle čísela dat to všechno mohla být nějakou dobu pravda.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.