středa 19. dubna 2017

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta - utajená Keira Knightley a Orlando Bloom v mezinárodním traileru

Staří známí se vrátí. Orlanda Blooma už jsme trochu vidět mohli v předešlých ukázkách a na fotkách, Keira se nám představuje poprvé. A rovnou v mezinárodním traileru, ve kterém nechybí ani spousta nových záběrů.

Keira údajně své scény natočila ve vší tajnosti a má mezi nimi být i potitulková scéna, která by měla otevřít dveře šestému dílu. Je jasné, že Keira nebude mít v Salazarově pomstě extrémně moc prostoru, čeká se spíš nějaký flashback nebo pár dalších scén, což by dávalo smysl, protože její syn stojí v centru celého příběhu. Ale bude tam a je fajn vědět, že se ona, Johnny Depp a Orlando Bloom zase sejdou na jednom plátně, protože chemie, kterou mezi sebou měli, patřila vždycky k tomu nejlepšímu na Pirátech z Karibiku.


A pokud máte rádi hlavně Orlanda Blooma a mušle, tak v této sérii kratších klipů si přijdete na své.

2 komentářů:

  1. Ty mušle mi na Bloomovi nějak nedávají smysl. Koncem trojky ukončil prokletí Davy Jonese a celé posádky....ze všech ty "mušle a korály" opadaly, tak jakto, že najednou je on zarostlej? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože na Davym a posádce vyrostly mušle až potom, co Davy začal zanedbávat svoje povinnosti (převážet duše do podsvětí - nebo tak něco). Když se stal kapitánem Will, měl čistý štít a proto na něm mušle nebyly. Vypadá to ale, že i Will se rozhodl vykašlat na své povinnosti.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.