středa 12. dubna 2017

Finální trailer: Transformers: Poslední rytíř - aby jejich svět přežil, náš musí zemřít

Epický trailer, ve kterém Michael Bay s odzbrojující patetičností míchá historické scény s hračkářským sci-fi. A funguje to.

Další trailer k Poslednímu rytíři už nedostaneme. Přijde hromada spotů, mezinárodní verze traileru a pár videí ze zákulisí, ale tohle je ten trailer, na který jsme čekali a který vykládá nejvíc karet současně. A podařilo se ho ustříhat bravurně, emotivně, naládovat do něj desítky akčních záběrů a přitom ho udržet pohromadě. Film se možná rozpadne, ale v téhle podobě drží při sobě jako titanovými nýty, kdy každá nota a každá scéna mají to správné místo. Navíc trikově je to absolutně bezchybné, tohle si Bay hlídá a Thor je vedle toho se svými pozadími trošku zoufalý. Kdyby tam byl ještě lidský hrdina, kterému by se víc daly držet palce, nemělo by to chybu, ale i tak jedna z hodně podařených upoutávek letošního roku. Miliarda podle mne znovu padne a série bude vesele pokračovat, i když možná bez pana Baye.

1 komentářů:

  1. Pri jednotke som odpadaval, na dvojku som sa tesil ako male decko na novu hracku a teraz... Neviem, asi som uz stary...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.