středa 12. dubna 2017

Trailer: The Mist - Román Stephena Kinga v televizní verzi se představuje

Je to přesně deset let, co se román Stephena Kinga The Mist dočkal své filmové verze. Rozhodně nebyla špatná a mezi částí fanoušků má dokonce poměrně výsadní postavení mezi filmovými adaptacemi Kingových knih. Materiál v ní je ale tak výživný, že tvůrce inspiruje opětovně a tak nás čeká televizní série.

Dočkat bychom se měli 22. června a to znamená, že Mist bude aspirovat podobně jako před lety Kingovo Pod kupolí na letní seriálový hit. A trailer vypadá zatím hodně slibně.

V seriálu se objeví Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. a Frances Conroy. Mezi executive producery jsou pak i bratři Weinsteinové, což by mohlo být bráno jako jistá záruka kvality - společně s Kingovým jménem.

Za sebe se těším, už jsem to psal několikrát - Kingovy romány jsou podle mě naprosto stvořeny pro tohle zlaté období televizní tvorby. Filmaři už mají dostatečně vyspělé technologie i dostatek peněz na to, aby Kinga odvyprávěli poctivě a bez kompromisů, ke kterým dřív byli v televizi nuceni kvůli technologickým omezením a ve filmu stopáží.

A připomín, pokud jste dosud neviděli trailer na filmovou verzi Kingova TO, pokračujte tudy.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.