úterý 28. března 2017

Stephen King a To: Odporný a hnusný Pennywise na nových fotkách + upoutávka na teaser

Slavný román Stephena Kinga míří na plátna, aby navždy zničil pověst všem klaunům.
Aktualizace: Už zítra (středa 29.3.2017) nás čeká teaser trailer. Upoutávka na něj zde.




S adaptacemi Kingových románů to vždycky bylo složité a přestože minisérie TO se kdysi podařila, na pořádné filmové zpracování jsme čekali dlouho. Teď bychom ho mohli dostat a to ve stejném roce, kdy se vydáme na cestu za Temnou věží.

TO natočí Andres Muschietti, který na sebe upozornil hororem Mama. Absolutní Zlo zosobněné klaunem Pennywisem si pak vychutná Bill Skarsgård a v dětských rolích pak Jaeden Lieberher (Midnight Special) jako Bill Denbrough, Finn Wolfhard (Stranger Things) jako Richie Tozier, Sophia Lillis (nováček) jako Beverly Marsh, Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) jako Stan Uris, Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy) jako Eddie Kaspbrak, Chosen Jacobs (Hawaii Five-0) jako Mike Hanlon a Jeremy Ray Taylor (film 42) jako Ben Hanscom.



Dočkat bychom se měli dvou dílů, které kopírují vývoj děje v knize, kdy se s Pennywisem utkají hlavní hrdinové nejprve jako děti a později jako dospělí. A nové fotky (stejně jako ty starší, které přidáváme, protože jsme se zatím TO moc nevěnovali) ukazují, že to nebudou mít snadné.












0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.