neděle 26. března 2017

Liga spravedlnosti a 6 věcí, které nás zaujaly v novém traileru

Nový trailer na Ligu spravedlnosti nám sice nedal Supermana v černém kostýmu, ale i tak je čeho si všímat.


1) Lois je zpátky


Zatímco Superman v traileru chybí a Zack Snyder si ho nechává jako eso v rukávu - je možné, že Superman se dokonce vrátí ve své temné podobě jako protivník a nebo se objeví až v poslední fázi filmu, případně bude opět součástí Batmanových snů, zpátky je rozhodně Lois.



2) Kde je hlavní padouch?


Hlavním padouchem filmu by měl být podle dosavadních informací Steppenwolf, který v komiksu pracuje pro Darkseida. Ten se možná ve filmu objeví také, ale protože je pravděpodobně pro Warnery a DC Thanosem, moc si ho neužijeme. Zato nás čeká doslova záplava parademonů, s nimiž hrdinové bojují v traileru v hromadě záběrů. V traileru je také k vidění Mother Box - což je část technologie Darkseida, s jejíž pomocí hodlá svět obsadit. Čerch, za kterým se jedno z monster vyloupne je Dr. Silas Stone (Joe Morton) - otec Cyborga.



3) Flash a jeho otec


Víc bychom se o této příběhoví lince měli dočkat až ve Flashově sólovce, nicméně už v Lize spravedlnosti se seznámíme s jeho otcem (Billy Crudup), který si nespravedlivě odpykává trest za vraždu své manželky a Barryho matky.



4) Mera, královna moří


Také další postava, Mera, by se měla víc představit až v další sólovce - Aquamanovi. Hraje ji Amber Heard.



5) Komisař Gordon


A představuje se nám ještě jedna důležitá postava. Poté,  co J. K. Simmons ztvárnil nezapomenutelným způsobem J. Jonah Jamesona ve Spider-Manech Sama Raimiho mění týmové barvy a dává svůj herecký um do služeb DC Comics jako komisař Gordon.



6) Útok Amazonek


Na krátkou chvíli vidíme i davovou scénu, v níž se Amazonky střetnou s Darkseidovým vojskem. Jde dost možná o flashback - ale kdo ví. Zack Snyder s přibývajícím věkem ztrácí podobně jako Michael Bay smysl pro míru a trošku se bojím, aby toho všeho nebylo moc. Ale buďme optimisté - jednou už se to podařit musí.




7 komentářů:

  1. DC dělá stejnou chybu jako předtím Sony - cpe do jednoho filmu až moc příběhových linek, které plánují rozjet v jednotlivých filmech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DC si prostě odmítá připustit, že Marvel je deset let napřed a snaží se dohnat co zaspal během dvou filmů.

      Vymazat
  2. CHYBA !!! Černý oblek neznamená že je Superman na zlé straně ale má ho proto že mu pomáhá regenerovat vstřebá víc slunečných paprsku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V souvislosti s Justice League se opravdu spekuluje i o tom, že by mohl být na zlé straně a vzhledem k tomu, že černý oblek teasovali, tak by to tak mohlo být (bez ohledu na komiksy). Ale uvidíme. Já tipuju, že to bohužel bude spíš dost generické a podobné šabloně z BvS, kdy se probudí ke konci a pomůže jim stejně jako Wonder Woman pomohla v BvS. A celé to bude digibordel na entou:-D Protože už ani jako fanoušek Zacka Snydera nemám ke Snyderovi důvěru:-)

      Vymazat
  3. Bod 3:

    Flash a jeho otec

    Víc bychom se o této příběhoví lince měli dočkat až ve Flashově sólovce, nicméně už v Lize spravedlnosti se seznámíme s jeho otcem (Billy Crudup), který si nespravedlivě odpykává trest za vraždu své manželky a Barryho matky.

    Myslím, že Flashova sólovka je totálně zbytečná, i vzhledem k tomu, jakou sledovanost má seriál na DC.. Zase tam rozpatlávat to, co seriál už vyřešil, to mi příjde poněkud postavené na hlavu (nehledě na to, že kdo viděl seriál se neubrání srovnávání a za mě je ten filmovej Barry hrozný.. Hlavně je ten herec hrozně nesympatický, Grant je někde o tisíc stupňů vejš. Nevím nevím, jestli DC nedělá chybu, když se na rozdíl od Marvelu snaží televizní a filmový svět roztrhat na dvě samostatné linie výdělku....

    OdpovědětVymazat
  4. Trailer bez srdca, najikonickejsia postava vsetkych komiksov Batman sa do timoviek nehodi, je to stary mrzuty chlap ktory pracuje sam a najradsej v tme....a teraz tu on ide robit tim....metrosexualny digibordel na steroidoch....cyborg s charizmov jak z filmu Robot Jox, Flash ako uboha kopia skveleho quicksilvera z Xmenov, Wonder Woman je krasna, ale tiez sa mi k tym chlapom nehodi, jediny Aquaman ako tak pozeratelny....DC by mal ostat pri solovkach a Batman brat len na vazno a v rovine dramy....skoda, nedopadne to dobre...hlavne mi je to divne lebo SNyderovi Watchmen je jeden z nahlepsich komiksov vobec....a uz sa potom tomu ani nepriblizil...

    OdpovědětVymazat
  5. nemholi byste urazet pro zmenu marvel

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.