pátek 3. března 2017

Deadpool 2: Teaser, který v USA běží před Loganem

Foxové se rozhodli pojistit si Loganovu návštěvnost Deadpoolem a tak už od rána koluje po internetu zpráva, že diváky čeká před posledním Wolverinovým dobrodružstvím i Deadpool 2 a jeho teaser. A vy ho můžete v kinoripu vidět také.


Je to hodně podařený teaser, bohužel v Česku ještě včera k vidění nebyl a nevím, jak to bude dnes. Je možné, že vzhledem k dnešnímu datu premiéry v USA se Deadpool 2 teaser dostane do českých kin až v průběhu pátku, ale jsem poměrně skeptický. Místo toho jsem včera v kině před Loganem viděl jiný podařený teaser - na samotného Logana, což bylo velmi vtipné a nevím zda šlo o omyl nebo prostě vyplnění času, který v USA má Deadpool.

Stejně tak bylo vtipné, že ohromné množství lidí čekalo až do konce závěrečných titulků na potitulkovou scénu, která tam ale není. A přišlo mi to o to zábavnější, že jindy, kdy potitulkové scény jsou, velké množství diváků z kina prchá, aniž by čekalo. Asi jsem měl včera štěstí na skalní fanoušky.

Každopádně i kdyby se teaser Deadpoola 2, který natočil už David Leitch, do českých kin nedostal, řešení je na youtube. Skvělá parodie na jedno superhrdinské klišé:-)

A samozřejmě Logan je tvrďácká pecka, kde když už se to řeže, tak do morku kostí.

Aktualizace: Teaser byl smazán, nově ho najdete zde
https://www.youtube.com/watch?v=CoK1pXB-Gb4
v o něco lepší kvalitě zde https://www.youtube.com/watch?v=h-dWbulPL_U





1 komentářů:

  1. Tak Logan zkouknut v pátek v 9 večer a i tak to bylo bez teaseru.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.