pondělí 6. února 2017

Tomb Raider: Alicia Vikander jako Lara Croft na prvních fotkách

Neuvěříte, jak dobře vypadá.

Že je Alicia Vikander dobrá volba pro Laru Croft, to bylo jasné od začátku. Vlastně je tahle mimořádně talentovaná herečka na takovou roli až příliš dobrá, ale každý herec potřebuje svého Iron Mana, který mu zaplatí složenky, takže není divu, že nabídku na novou filmovou verzi slavné počítačové hry přijala.

Co jsem ale nečekal, to byly následující fotky, které dokazují, že přeměna je naprosto  v duchu nové série her a je dokonalá. Teď už jen nesprasit to režijně.








8 komentářů:

  1. Jen jestli se tvůrci alespoň podívali i na to jak se Tomb Raider hraje a ne se tomu úmyslně vyhnuli jako ti tupci co točili Assassins Creed s odůvodněním že se nechtějí nechat ovlivnit. Jen tak je mohlo napadnout udělat to celé v budoucnosti/současnosti když se 99% herního času odehrává v simulaci.

    OdpovědětVymazat
  2. Ať se děje, co se děje, jen ať nezkazí příběh. Prosím. Když se budou držet atmosféry hry, vývoji postav (což je nejzákladnejší) a nebude to PG-13 (měli by se přesměrovat na R jako Logan), tak by to mělo být super. Držím palce. Alicia je perfektní na ztvárnění nové Lary.

    OdpovědětVymazat
  3. Joo kde jsou ty časy kdy Laru Croft symbolizovali boky a velká prsa..Když vidím fotky z nové Pobřežní hlídky,a teď ještě Lara..anorektický trend já vážně chorobná věc :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsi slepý nebo máš doma špeknu?

      Vymazat
    2. To není anorektický trend. Je to s troškou nadsázky spíš realističtější trend - to se projevuje nejen u žen, ale i u akčních hrdinů, tam už taky hory svalů netáhnou.

      Vymazat
    3. Přesně tak. Proto už Dwayna nevidíme v každém druhém filmu.

      Vymazat
  4. Nechci se poušťet do nějaké hluboké debaty,jak je to vnímáno ve společnosti, protože tam podle mě bohužel převládá anorektický trend,které nám ze všech stran vnucují média.To je můj názor..Ten realismus ve filmech já zase vnímám trošku jinak,tam je ten realismus promítán spíš ve smyslu,že "každý má právo hrát" (ted nechci znít nějak povrchně),ale když se podíváte na starší filmy,tak do nich byli podle mě obsazováni,neříkám nutně hezčí,ale přinejmenším sympatičtější lidi (někdy třeba i tělesně zdatnejší,viz příklad s horama svalů..) Třeba když srovnáme staré a nejnovější Star Wars (nemuluvím o všech postavách, jen některé klíčové,třeba i záporné postavy).. Ale ten trend ohledně dam je podle mého jasně demonstrován třeba v té Pobřežní hlídce a u té Lary, když srovnáte staré představitelky (Pamela, Angelina) tak ty byli oproti novým představitelkám mnohem obdařenější,a (ruku na srdce) našemu chlapskému oku velice lahodící.(A rozhodně to žádné špekny nebyly).Samozřejmě nechci paušalizovat, každý máme pochopitelně jiný pohled na ženy.. jenom jsem se zamyslel nad tím kam se současný trend bohužel (pro někoho bihudík) posunul..Připadá mi to jakoby se v dnešní době nejvíc cenila průměrnost a obyčejnost..Aby zkrátka hlavní hrdina či hrdinka tolik nevybočovala z běžného průměru a aby se v něm/ní mohlo co nejvíce lidí najít(viz Stmívání). Trochu jsem se tu rozpovídal..ale přesto jen můj názor ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ok, taky přispěju svoji troškou do mlýna. Někde jsem slyšel, že je třeba by se mohl divák s některým s hrdinů ztotožnit. Řekl bych, že lidí jako je Angelina, Pamela a Arnold reálně po ulicích běhá výrazně méně, než těch co vypadají řekněme průměrně. Někdy s nostalgií kouknu na ty borce z let minulých, ale je fakt že se mi líbí víc ta současná snaha o větší realističnost. Nicméně proti gustu, ...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.