neděle 5. února 2017

Logan: Čeká nás Wolverine ve žlutém kostýmu?

Hugh Jackman podle všeho s Wolverinem končí a možná napraví i úplně poslední dluh.


Hugh Jackman a Wolverine sice jedno jsou, přesto jsme nikdy neviděli Jackmana ve Wolverinově typickém žlutém kostýmu. Ale možná, že se aspoň symbolicky dočkáme v Loganovi.

Hugh Jackman totiž na svém twitteru zveřejnil následující foto.


Fanoušci samozřejmě okamžitě zbystřili. Proč by zrovna teď měsíc před premiérou Logana dával Hugh Jackman figurku Wolverina na svůj ostře sledovaný účet, kdyby to nic neznamenalo. Trolí fanoušky nebo se snaží něco naznačit?

Zatímco celá řada ostatních X-menů se nakonec černožlutého kostýmu dočkala v X-men: První třída, Wolverine v tomto dílu ve svém krátkém cameu odpálkoval Xaviera rovnou od baru - a tím tuhle šanci propásl. Černo žlutý kostým je pak k vidění i na konci Wolverina, ale ten už ho tam neoblékne.



Logan rozhodně není soudě podle dosavadních informací stavěný tak, aby v něm Jackman pobíhal v kostýmu, ale současně víme, že se odehrává zřejmě v alternativní časové linii a ta by umožnila v klidu při nějakém flashbacku ukázat Wolverina v jeho mladých letech. Jedna z takových příležitostí by mohla být například v situaci známé z traileru, kdy se Wolverine rozčiluje nad stránkami komiksu, že takto se věci nestaly.

Jak to nakonec bude, to se asi dozvíme až 2. března, kdy Logan dorazí do českých kin.

1 komentářů:

  1. figurka je vo v hnedom obleku ktory nosil, inak symbolicky sa vo svojom zlto modrom obleku obajvil v Days of Future past

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.