pátek 27. ledna 2017

Trailer: Mass Effect: Andromeda - legendární herní série představuje nový díl

Mass Effect byl vždycky proslulý svým filmovým stylem. A v případě nového dílu s podtitulem Andromeda tomu nebude jinak.

BioWare vypustili do světa nový trailer pro Mass Effect: Andromeda, ve kterém se představují všechny hlavní postavy - posádka i záporáci.

Hráči si tentokrát budou moci vybrat mezi dvěma postavami, kterými jsou dvojčata Scott a Sarah Ryderovi. Společně s nimi se vypravíme daleko za hranice Mléčné dráhy do galaxie Andromeda, abychom tam hledali novou Zemi pro lidstvo. Jenže to nebude tak snadné a průzkumná výprava se změní v boj o přežití v drsných podmínkách.

Na trh se hra dostane 21. března 2017 pro platformy PC, PS4 a Xbox One.

4 komentářů:

  1. Jsem rád že už se ME vymanil od Reaperů, kteří nebyli ukončeni úplně ideálně dle mého.. Předpokládám že projekt Andromeda bude spuštěn právě jako projekt který má zachránit lidstvo + zbytek ras před smrťáky, když ještě nebylo jasné jak to dopadne a tím se tvůrci vyhnou tomu aby řešili naše rozhodnutí v ME3 .. Těším se :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pripada mi to strasne slabe... Ale tak snad je to tim trailerem

    OdpovědětVymazat
  3. A co takto najst si frajerku chalani? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako mám frajerku, ale minimálně pár dní v měsíci je lepší pařit hry a jí si nevšímat... Tak si vyhoň a nestarej se o ostatní ;)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.