středa 25. ledna 2017

Marvel ohlásil na 26. ledna 2017 velkou zprávu! Co se chystá?

Nikdo neví, tady je jedna z možných verzí.

Marvel dnes na svém twitteru a dalších sociálních médiích vypustil stručné grafické oznámení, abychom ve čtvrtek 26. ledna 2017 byli ve střehu. Nechybí dokonce ani hodina - 10:00 dopoledne na východním pobřeží USA, takže u nás kolem 15:00.



Co nás čeká nikdo neví. Spousta fanoušků se okamžitě začala radovat, že Marvel vypustí do světa nějaký nový trailer, spustí filmový event související s natáčením Avengers: Infinity War, oznámí, že mají zpátky práva na Fantastic Four nebo představí fázi 4. Je ale dost možné, že filmu se to vůbec netýká - nebo jen okrajově.

TOP 5 nejlepších Marvel filmů



Logo, které Marvel zveřejnil, je totiž logo Marvelu, nikoli Marvel Studios. A co je ještě důležitější, podobnou zprávu zveřejnili Square Ennix, kteří vyvíjejí hry. Je tak mnohem pravděpodobnější, že jde o nový společný projekt Marvelu a legendárních vývojářů, kteří už s Disney (pod který Marvel spadá) spolupracovali na Kingdom Hearts.



Marvel navíc na své filmy nikdy tímto způsobem nepoutal. Na digitální zábavu se ale zaměřuje stále víc. Chystá se hra o Strážcích Galaxie a také nový Marvel vs Capcom Infinite.

Marvel v minulosti prokázal, že umí uzavírat velmi výhodné dohody i celá partnerství. Projevilo se to nejen na přítomnosti Spider-Mana v Captain America: Civil War ale i v dalších případech:

Pohádka o tom, jak Marvel a FOX udělali oboustranně výhodný obchod s postavami v Deadpoolovi a Strážcích Galaxie 2

Marvel ohlásil Inhumans pro televizi! A současně pro IMAX

Fox a Marvel spojí síly stejně jako Marvel se Sony?

Zítra touhle dobou budeme moudřejší. Co myslíte vy, že nás čeká?

2 komentářů:

  1. A je to tu... https://twitter.com/Marvel/status/824633368218370049
    Jsem zvědavej, co to bude ve výsledku za žánr hry.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.