sobota 14. ledna 2017

Jak to bude s Carrie Fisherovou ve Star Wars dál?

Smrt Carrie Fisherové zasáhla miliony fanoušků po celém světě. Teď se ale všichni ptají, jak si s jejím úmrtím Lucasfilm poradí?

Brzy po smrti Carrie Fisherové Lucasfilm oznámil, že i když herečka měla v osmé epizodě větší roli než v Síla se probouzí, všechny své scény pro osmý díl stihla natočit a problém tedy není. Otázkou je, jak to udělat s Leiou Organou v epizodě devět, kde měla mít údajně roli ještě větší. Bude Lucasfilm hledat podobnou herečku? Sáhne k rozporně přijímaným animacím jako v případě Rogue One? Nebo se prostě princezna Leia neobjeví?

Přesnou odpověď ještě úplně neznáme, ale jedno je jisté. Lucasfilm vydal tiskovou zprávu, ve které se aspoň částečně k situaci a spekulacím vyjádřil.

,,Běžně na spekulace fanoušků nebo tisku nereagujeme, ale je tu jedna fáma, která se šíří a na kterou odpovědět musíme. Chceme všechny fanoušky ujistit, že Lucasfilm nemá v žádném případě úmysl výkon Carrie Fisherové jako princezny Leiy nahradit počítačovou animací.

Carrie Fisherová byla, je a vždy bude součástí rodiny kolem Lucasfilmu. Byla naší princeznou, naší generálkou a především naší kamarádkou. Její ztráta nás stále bolí. Vážíme si její památky a odkazu jako princezny Leiy a vždy budeme usilovat o to, abychom ctili vše, co Star Wars dala."

Vypadá to tedy, že příběhová linka princezny Leiy se uzavře buď v průběhu epizody osm (možná to dokonce bylo v plánu), nebo na začátku epizody devět. Je také možné, že Lucas film ,,vypreparuje" její výkony a záběry ze Síly se probouzí a použije je znovu. A nebo herečku nahradí nová tvář.

Jako variantu byste nejraději viděli vy? Jak byste situaci vyřešili na místě Lucasfilmu?

2 komentářů:

  1. Tak toto je zlozita situacia. Je velmi smutne, ze Carrie nas opustila, no Lucasfilm ma teraz pred sebou rozhodnutie, ktore v podstate zmeni cely nasledujuci pribeh SW...

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímnou soustrast , že v každém díle se loučíme s 1 z úžasných postav a top herců beru jako fakt . Jsem , ale zvědav na VIII díl zda-li budou noví žáci Jedi / Akolit či jinak a koho seženou rebelští štvanci zbylí po Republice ? A(co ten Dubrovník?)..

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.