pondělí 19. prosince 2016

Video: Robinsonův ostrov - český Survivor se představuje v první upoutávce!

18 soutěžících, ale jen jeden může vyhrát. Nova přichází se svojí verzí Survivora a představuje nám soutěžící. AKTUALIZOVÁNO

Český Survivor aneb Robinsonův ostrov to nebude mít snadné. Po neúspěchu Trosečníka na Primě (před mnoha lety) vyhořel i letos na podzim na Markíze pod názvem Ostrov. Na Nově to zkusí od ledna a první promo je tady.

Nečekejte ovšem záběry přímo z ostrova. Toto je první startovací kampaň, která dává vědět především termín a v rychlém sleduje představuje tváře soutěžících. Další fáze nás ale nepochybně čekají už brzy, protože start je naplánován na 16. ledna.

Soutěžící byli na ostrově 44 dní a to napovídá, že televize se snažila o co největší množství materiálu. Bude tedy zajímavé sledovat, jakou cestou se Nova při vysílání vydá, jak dlouhé budou epizody a kolikrát týdně se dočkáme. Markíza děj, který americká verze obsahuje v jedné 45 minut dlouhé epizodě, naředila do tří dílů vysílaných vždy tři dny po sobě a zřejmě i to mělo svůj vliv na postupně padající sledovanost.

AKTUALIZACE. Robinsonův ostrov poběží poprvé v pondělí 16. ledna ve 21:30 a bude pak vždy vysílán dvakrát týdně v pondělí a ve středu. Zda půjde o jeden díl rozdělený (natažený) do dvou a nebo zda na konci každého uvidíme vyřazování, to je stále záhadou.

Moderátorem Robinsonova ostrova bude Ondřej Novotný, kterého jsme nedávno mohli vidět moderovat MMA reality show Oktagon.

Co na upoutávku říkáte? A dáte české verzi Survivora šanci?

4 komentářů:

  1. drzim palce nech ceska verzia stoji za nieco, narozdiel od tej slovenskej P....., snad jedine Markyza dokazete zobrat dokonalu vec a totalne je znicit :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja myslim ze tohle umime i my v Cesku :D Ostatne Trosecnik, ktery mel mimochodem letos uz deset let, je toho jasnym dukazem. Snad tahle verze dopadne lepe :D Casting vypada celkem fajn, zpracovani znelky se mi taky zamlouva a jeste vic se mi libi vysse zminene promo. Snad jen to logo mi prijde takove dost divne.

      Vymazat
  2. Vše o českém Survivorovi zde :)
    www.facebook.com/robinsonuvostrovfanpage

    OdpovědětVymazat
  3. Těším se, na Markízu jsem se dívala a odradilo mě, jak to bylo dlouhé, nemělo to švih a drive, co americká verze. Přitom jak soutěžili a vyřazovali, to bylo fajn, ale nedala jsem to.
    Takže za mě doufám, že se Nova poučila od Markízy a neudělá tutéž chybu. Za mě je nadějné už to, že to poběží jen 2x týdně, něco jak Masterchef. Určitě budu koukat.

    Katynka

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.